SAFTER TEKNE KANO İMALAT BOATSHOW STAND KARTAL Istanbul | Sanal Tur | Mekan360.com

Hakkımızda

Fiberglass ürünler alanında 30 yıllık bir geçmişe imza atan SAFTER, Fiberglass Tekne ve Kano ürünlerini yüksek kalite standartlarında üreterek yurtiçi ve yurtdışında gururla satışa sunmaktadır.

Kullanılan malzemelerin yüksek kalitesi sayesinde, tüm ürünlerimiz, kullanım alanlarında olabilecek çevre etkilerine karşı son derece dayanıklı olarak kullanıma sunulmaktadır.

Fiberglass Tekne, Kano, Deniz Bisikletleri imalatı ve Mercury, Johnson, Tohatsu, Evinrude dıştan takmalı motorların yetkili bayiliği ile bunlara bağlı ekipman satışını yapmakta olan firmamız, yapmış olduğu ar-ge çalışmaları ile her geçen gün, siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi misyonu nolarak benimsemiştir.

5.000 m2 kapalı, 2.000m2 açık alanda imalatını yapmakta olduğumuz ürünlerimizde hedef hızlı seri üretim ve kalitedir.Aylık üretim kapasitemiz 200 adet muhtelif ölçülerde teknedir.

İleri teknoloji, estetik görünüş ve modern tasarımlarımız ile tüm ürünlerimizi SAFTER güvencesi altında sektörümüzde oldukça önemli bir yer edinmiş bulunmaktayız.Fiberglass ürünler alanında sürekli kendini geliştirmekte ve yenilemekte olan firmamız sektörün öncülüğünü, yapmış olduğu ve yapacağı çalışmaları ile sürdürmeyi ve yurtiçi-yurtdışı pazarlarda en üstün kalitede ürünü en uygun fiyatlarla sunmaya devam etmek amacındadır.

 

 

Etiketler

gemi inşaatı yatçılık sanayi tedarikçi fuar üretici ithalat ihracat yelken yat yatçılık gemi gemicilik dümen deniz motorları su motorları mekan360 sanal tur virtual tour panoromik

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle