ACARLAR UNLU MAMÜLLER

Hakkımızda

ACARLAR UNLU MAMÜLLERİ

Etiketler

acarlar unlu mamuller 360 derece sanal tur izmir

Fotoğraflar

Görüşler (5)

RIDVAN ILCIR

Gidin güzel bir acar yiyin ! oturup çayınız alıp gevrek yada da unlu mamulleri yiyebileceğiniz harika bir cafe . devlet hastanesine ve uygun fiyatta , temiz bir mekan arıyorsanız tavsiyem burasıdır.

5 yıl önce

Esra

Bende yorum yapma isteğinde bulundum. Bugün Alsancak acarlar şubesine gittim ve personel çok güler yüzlü ve ilgiliydi sadece bir açma aldım güzelce paketledi içine bi kaç zeytin ve 2-3 dilim domates koydu müşteri memnuniyetini önemseyen bir yer.

5 yıl önce

Özlem Aşçı

Eğitimim nedeniyle yaklaşık bir sene boyunca gittiğim ve her seferinde memnun döndüğüm bir yer. Çalışanlar güler yüzlü, servis hızlı, fiyatlar çok uygun, yiyecekler de taze ve lezzetli. Yolunuz düşerse uğramadan dönmeyin derim :)

5 yıl önce

Arzu Demir

Gevreği hep sıcak yiyebileceğiniz mekan.

5 yıl önce

Gokcen Yetmez

İyi gunler surekli acarlarin musterisi oldugumu bilmenizi isterim evet urunleri harika temiz ama hatay subesi calisanlari cok saygisiz !dun aksam yasadigim olayi aktarmak istiyorum bir arkdsm her aksam hatay acarlara 2.5yasinda ki oglu ile gider bende dun aksam onlara katilfim 3yasnda ki kizim ile birlkte evet malumunz bunlar daha bebek cok hareketliler ama ben annesi olarak cocugumn hep arkasndym malesef dun cocuguma ayran istdm isitip getrmesini soyledim ayran acik geldi acik degigmde cok sert bir yanjt aldim calisandan ama hic orali olmadim zaten cocuklar surekli hareketliler diye cocuklara ters ters bakan ellerinde ki maşayla cocuklara hadi naş annenizn yanina diyen 2calisan erkekten bahsediyorum bunlar daha ufacik bebek ve tahammulunz yoksa calismaya o zmn cikin işten disarida bir suru işr ihtiyaci olan insn var kesinlikle bir kadinla nasil konusulmasini bilmeyen bana cocuguna sahip cik zirt pirt dolabi acmasin diyen ayrica ben zaten cocuguma sahip ciktim cocuk cikolatali sut almak icin dolabi acinca tahammul edemediler daha fazla ve cocuguma maşa gosterince delirdim bende yaptiginn yanlis oldugnubsoykeyince bana sen kimsin? Yok feristahin gelsin burdan cikarmisin hatta diger masada ki musteriler de artik calisanjn yaptignn terbiyeszlik oldugnu fark edince geri adim atti ve bir kadinin ustune yurumekne demek 2.5yasinda ki bebege ters ters bakmak ne demek ? Burdan Mehmet ali acarlr beyefendiye sesleniyorum bendeniz sizin alsancak subenize surrkli giden bir musteriniz olarak bu hatay subenizde yasadigim olaydan oturu cok uzgun oldugumubsoylemek istiyorum hatta sizinle irtibata gecicem en kisa zaman da malesef ki hatay subenizde kesinlikle bir gyleryuz musteriye hizmet bir kurabiye istiosunuz suratiniza dovucekmis gbi bakan 2 erkek calisaninz var bence sizin gbi bir muesseseye hic yakismiyorlar kimsenin ekmegiyle oynamam ama bu tip insnlarn calismaya musteriye tahammulu yoksa disari da da caliskan guleryuzlu terbiyeli birbsuru is arayan arkadaslar var. Lutfen ilgilenirseniz cok sevinirim..

5 yıl önce

Yorum Ekle