Hakkımızda

                   

Accessorize, Türkiye pazarındaki yerini 2004 yılında Unitim çatısı altında aldı. Türkiye’nin yepyeni bir aksesuar anlayışıyla tanışmasını sağlayan Accessorize; özgün tasarımları ve sürekli yenilenen ürün yelpazesiyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Bugün Türkiye’de İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin 35, Azerbeycan'ın 2, Ukrayna'nın 9 ve Romanya'nın 6 noktasında , aksesuar aşıklarıyla buluşmaya devam ediyor.

BİTMEYEN AKSESUAR AŞKI: ACCESSORIZE

1980’lerin başında Monsoon’un küçük bir koleksiyonla başladığı aksesuar satışları, farklı formatta ve yenilikçi anlayışıyla gelişerek  bugün 36 ülkede 300’den fazla mağazasıyla faliyet gösteren Accessorize zincirine dönüştü.

İlk mağazası 1984’te Londra’da açılan Accessorize’in Londra dışındaki ilk mağazası 1992 yılında Manchester’da faaliyete geçti. Aynı yıl Gatwick Havaalanı’nda da bir mağazası açılan Accessorize’ın bu olağandışı başarısı, her yıl 16 yeni mağaza açılmasını hedefleyen bir programın başlangıcı oldu.

"In house" tasarım ekibinin yarattığı Accessorize, etkileyici renkteki özgün tasarımları ve çantadan kemere, şapkadan eşarba, saç aksesuarları ve kırtasiyeye kadar sürekli değişen, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün yelpazesiyle, moda dünyasında kendine özgü ve sağlam bir yer edindi.

Etiketler

accessorize aksesuar takı bijuteri mağaza unitim

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle