Hakkımızda

Saygıdeğer Müşterilerimiz / Sevgili ziyaretçilerimiz;
Uras grubu yapı sektöründe faaliyetlerini sürdürürken 1995 yılında İZMİR’de ilk üretim tesisini kurarak pvc lambri ve lambiri aksesuarları imalatına başlamıştır. Ürün kalitesini ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan kurumumuz, kısa zamanda ülkenin birçok bölgesine dağıtım ve satış ağını kurmuştur.Lojistik desteğin gün geçtikçe ciddi maliyetlere yansıması nedeni ile grubumuz; 2001 yılında ADANA’da ikinci üretim tesisini kurarak bu maliyeti düşürmenin ve daha sağlıklı hizmet vermenin gururunu yaşamıştır.
Uras plastik’in insana ve ürün kalitesine verdiği önemden dolayı aranan bir marka olması kurumumuzun, pvc ana profil imalatı düşünmesine sevk etmiş ve üçüncü tesisini İZMİR’de kurmasına vesile olmuştur. Plastik sektörünün genç üyesi gençliğini ve deneyimini aynı potada eriterek yurtdışında aranan bir marka olmaya başlamıştır. İhracatı ön planda tutan grup 2007 yılında yurtdışında bir üretim tesisi kurmayı hedeflemektedir. Teorikte güçlü pratikte öncü olan grup, bugüne kadar önüne koyduğu hedefleri başarıyla yerine getirmiştir.
Bundan sonraki süreçte de ülke ekonomisine katkıda bulunurken; dünya ile entegre olmanın bilinci ile 2008 yılına kadar üretiminin % 50'sini ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Mükemmeliyetin kantiteye bağlı değil de kaliteye bağlı olduğunun bilicinde olan grubumuz, İlkeleri ile farklı bir bakış açısı getirmiştir. Bu pozitif farklılık 2007 yılında akaryakıt 2008 yılında otomotiv ve 2009 yılında da parekende sektöründe faaliyete başlamayı hedeflememize öncü olmuştur. Kurumumuz yılların verdiği tecrübe ile bugüne yeni hedefler ve çözümlere güvenle yürümekte ve böylelikle büyüme trendini hızla sürdürmektedir.
Kalitenin asla bir tesadüf değil daima akıllı bir gayretin sonucu olduğunu bilen kurumumuz, bir aile şirketi olup insana yatırımı ilke edinmiştir. Sizleri de bu ailenin içinde görmekten mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,

Etiketler

pvc-ic-oda-kapisi pencere-sistemleri sandvic-panel asma-tavan aleminyum

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Mutlu Bulduk

İyi

5 yıl önce

Mettin Kasas

5 yıl önce

Mehmet Özer

5 yıl önce

Lalmuhammed Cevher

5 yıl önce

Muzaffer Anlar

5 yıl önce

Yorum Ekle