AKIŞ ASANSÖR FUAR 2011

Hakkımızda

Üretime 1978 yılında küçük bir döküm atölyesi ile başladık. Döküm atölyesinde ediğindiğimiz deneyim ve başarıyı 1996 yılında entegre bir sistemle, asansör makine motor üretimine dönüştürdük.
Konya Organize Sanayi Bölgesinde 35.000 m2’si kapalı, toplam 75.000 m2’lik alanda kurulu tesislerimizde entegre bir sistemle üretimimizi sürdürüyoruz. 
Dünaynın sayılı, Avrupa’nın en büyük döküm tesisimiz, son teknoljiye sahip talaşlı imalat bölümümüz ve zengin içerikli kalite kontrol laboratuvarımız ile uluslararası standartların üstünde asansör makine motoru üretiyoruz.
Ar-Ge departmanımız ve üniversite işbiliğimizle Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veriyor ve bu kapsamda ürün çeşitliğimizi sürekli artıyoruz. TÜBİTAK’la ortak yürüttüğümüz Gearless (Dişlisiz) Asansör Makine Motorunun deneme üretime başladık.
Üretimimizin her aşamasında kalite ve güvene azami önem veriyoruz. Laboratuvarımızda makina motorda kullandığımız her parçanın ayrı ayrı tetkik ve analizlerini yapmaktayız. ISO 9001:200, CE, TÜV SÜD, GOST-R, TSEK gibi, lokal ve uluslarası bir çok kalite belgesine sahibiz.
2007 yılında Siemens ile yaptığımız işbirliği anlaşması netiçesinde Frekans Kontrollu Hız Kontrol Panosu üretimine başladık. Sektörde Siemens’in tek partneri olarak pano üretimizi sürdürüyoruz.
Aylık üretim kapasitemiz ile ülkemizin ve bölgemizin en büyük üreticisi olarak, üretimimizin bir bölümünü 5 farklı kıtada 32 ülkeye ihraç ediyoruz.

Etiketler

akis asansor fuar mekan 360 sanal tur mekan360

Görüşler ()

Yorum Ekle