AKMANLAR ALÜMİNYUM PROFİL MARKET -YAPI FUARI STAND

Hakkımızda

AKMANLAR ALÜMİNYUM ,1992 yılında kurulmuş olup kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli ürün ve üstün hizmet anlayışını benimsemiş, bu tutumu sayesinde zaman içerisinde bölgede saygın bir yer edinmiştir.Ege Bölgesinde satıcı bayiliğini üstlenmiş olduğu Çuhadaroğlu, Aluminance , Zahit Alüminyum ve Albond Kompozit Panel Sistemleri gibi seçkin markalarla, Akmanlar Alüminyum pazarlama ağını tüm Türkiye geneline yayma gayreti içindedir.
    AKMANLAR ALÜMİNYUM ,1800m2 kapalı alanda müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir.Zengin aksesuar çeşidi,Otomatik panjur ve kepenk sistemleri, Yalıtımlı - yalıtımsız doğrama profilleri, Cephe sistemleri, Küpeşte profil ve aksesuarları,Cam balkon profil ve aksesuarları, Alucobond, Albond, Alpolic, Technobond , Serbond ve Aluminance kompozit paneller ile satışlarına her geçen gün artan kapasite ile devam etmektedir.
VİZYON 

   Ege bölgesindeki lider konumunu koruyarak, yurt içi ve dışı pazarlarda faaliyetlerini geliştirmek.

MİSYON

   Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun ürün ve hizmeti sunmak.

POLİTİKA

    Müşteri beklentileri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Yönetim sistemi şartlarını yerine getirmek ve etkinliğini sürekli iyileştirmek. Etkin eğitimler ile kurum kültürünü kazanmış, bilinçli ve nitelikli bir çalışan topluluğu oluşturmaktır.

Etiketler

yapi fuar izmir izfas fair sanal tur 360 mekan360 virtual tour aluminyum akmanlar profil market panjur

Görüşler ()

Yorum Ekle