ALTINTAŞ MERMER VE TERSANECİLİK SAN A.Ş

Hakkımızda

Mermercilik mesleğini bir asırdan fazla bir süredir dededen toruna devrederek yürüten, Kastamonu ili Cide ilçesinde bulunan Kan ailesi 1984 yılında kadar ferdi firmalar ve adi ortaklıklar şeklinde yürüttükleri faaliyetlerini 1984 yılında şirket haline getirerek ALTINTAŞ MERMER SANAYİ ve TİCARET A. Ş. 'yi kurmuşlardır.

Asıl üretim konusu mermer blok üretim olan şirketimizin bünyesinde bulunan mermer ocak işletmelerimizde üretmiş olduğu ham blok mermerler Altınova ilçesinde bulunan fabrikamızda ve diğer fabrikalarımızda işlenerek iç ve dış piyasanın arzına sunulmaktadır.

Şirket merkezimiz Kocaeli ili Karamürsel ilçesinde olup, fabrikamız Yalova ili Altınova ilçesindedir. Ayrıca İstanbulda bir irtibat büromuz bulunmaktadır. Şirketimizin halen faliyette bulunan açık mermer ocağı işletmeleri; Marmara Adası bugün Türkiye'nin entegre olan en büyük mermer ocağı ve fabrikasıdır. Karabük Eflani ocağı ve fabrikası faaliyete geçmiştir. Marmara Adasındaki ocağımız üretim bakımından en yüksek üretimin gerçekleştiği işletmemizdir. Ayrıca 2 adet gemimiz ile yurtiçi ve yurtdışı sevkiyatlarımız gerçekleştirilmektedir.
Mermer doğal bir malzeme olup, dünyanın oluşumundan bu yana çeşitli renklerde ve şekillerde önümüze çıkmaktadır. Bu sektördeki son teknolojik imkanlar ve makinalaşma ile üretim ve kalitesi sürekli artmakta olan bi inşaat malzemesi olup, iç ve dış piyasa ürünüdür. Teknolojik gelişmelere paralel olarak bu doğal malzeme şekil almakta, değişik ebatlarda işlenerek fayans ve mamul mermer olarak satışa sunulmaktadır. Fabrikalarımız son derece modern makinalarla donatılmış olup, üretimimiz sürekli gelişme gösteren bir grafik çizmektedir.
Firmamız; ihracatını arttırmak ve yurt ekonomisine daha fazla döviz girdisi sağlamak amacıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen mermer fuarlarına katılarak, yeni pazar imkanları yaratma çabasındadır. Firmamız ancak bu şekilde dünyadaki başlıca üretici ve ihracatçı ülkeler olan İtalya ve Yunanistan'la rekabet edilebileceğinin bilincindedir.
Bu rekabete Altıntaş A. Ş. ortaklarının kurmuş oldukları Almerpa Sanayi Yatırımları Pazarlama ve İhracat A. Ş., Almaksan Mermer Makinaları ve Kesiciler İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Alnak Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti., Kanlar Denizcilik İnş. Nakliyat Ticaret ve San. Ltd. Şti., Alkan Madencilik ve Mermer Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ve Özaltıntaş Mermer Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile katılmaktayız.

Tek hedefimiz, kaliteli üretim ile daha fazla hizmet ve yurt ekonomisine daha fazla katkıdır.

Etiketler

marble granit mermer 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle