Mekan 360

AQUA PARK ATAKUM SAMSUN

Hakkımızda

Havaların ısınması ile birlikte Mayıs-Eylül döneminde hizmet veren Atakum Belediyesi Aquapark Samsun’un batı tarafında Denizevler mahallesinde yer almakta. Karadeniz kıyısında, sahilde bulunan tesiste çeşitli su kaydırakları ve eğlenceler bulunuyor. Duş yerleri yanında güneşlenmek isteyenler için şezlonglar da yer almakta.

Etiketler

aqua park samsun atakum yüzme havuz eğlence yeme içme mekan360 sanaltur

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Sammy Van Landuyt

Good swimming pool for disabled people. Very accesibility!

5 yıl önce

Murat sarıyılmaz

Güzel tesis yannız belediyenin hizmet verdiği kuruluşlar ücret konusunda uygun olmalı fiyatlar pahalı

5 yıl önce

idil ff 00

çoookk harika keşke bayanlar günü istanbulda da olsa en sevdiğim yerdi samsunda çoooooook eğlendikkkkk

5 yıl önce

murat pasha

Tesis mükemmel , çalısan arkadaşlar iyi niyetleri ile hizmet vermekte. Ancak işletmecilik yönünden bir çok hata var. Şezlong sayısı kadar müşteri alınmaması , sadece parayı düşünerek geleni içeriye almaları sebebiyle aşırı kalabalık. Bu yoğun kalabalık haliyle havuzun kapasitesininde üstüne çıkıyor. Havuzun filtre sistemi bu sebepten yetersiz kalıp kirlenmesine sebep oluyor. Yakın zamanda önlem alınıp hijyen ve halk sağlığı dikkate alınmazsa , istenmeyen hastalıklara sebep olup kötü bir imaj sahibi olacaktır. Tesiste bulunan bozulmuş şemsiye sayısı, sağlamlardan fazla. ( arızalı olanlar yığın halinde kaydırak kulesinin altında dizili duruyor. İnanmayan gitsin saysın). Zeminin belli yerlerinde su birikintileri oluşuyor. Kimse ilgilenmiyor. Sanırım suyu bizim tahliye etmemiz bekleniyor. En çok su biriken yer çocuk havuzunun sağ tarafında , 3 sıra halinde dizilmiş şezlongların aralarında bulunuyor. Duşlar çok kullanışlı. Ancak zeminde kullanılan fayanslardan bazıları inanılmaz kayıyor. Giriş kapısında bizden istenen evraklar biraz aşırı. Garip bir uygulama ise bayanlar günü için Cumartesi gününün seçilmesi. (25.08.2018 kapıdan döndük) Bu ve dahasını Bimer e bildireceğim.Tesis "mikrop yuvası" lakabını almadan bir şeyler yapmak lazım.

5 yıl önce

Zehra CEBECİ

200 kişiyi içeri alıp 20 şezlong verilen içerideki çocukların şemsiyesizlikten havale geçirdiği samsun a yakışmayan bir işletmecilik örneği...

5 yıl önce

Yorum Ekle