Hakkımızda

Bozcaada ufaklığından beklenmeyecek süprizlerle dolu bir yer.Tek yapmamız gereken boz görüntüsünün arkasındaki,uçsuz bucaksız bağları,onları bekleyen bağ evlerini,rüya gibi kumsallarını,pırıl pırıl temiz denizini,size özel olacak kadar küçük koylarını,kekik kokulu tepelerini,lezzetli şarap ve yemeklerini keşfetmek..
Aspasia House (Eski adıyla Nisi House) kapasitesi,2 suite,6 standart olmak üzere toplam 8 odalıdır.Tüm odalarda klima,saç kurutma makinesi,duşlu banyo,suite odalarda jakuzi mevcuttur.
Genel olarak geniş bahçesi 24 saat sıcak su,acık büfe kahvaltı,3 dakika uzaklıkta akvaryum gibi deniz sizleri beklemekte.
Kendinizi özel hissedeceğiniz değişik bir konsept.

Etiketler

bozcaada deniz kum güneş sahil nisi house kekik manzara suite bağlar hizmet tatil keyif

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Erhan A. Ozturk

Silent, small and cute

7 yıl önce

yalçın topak

Oda konsepti: Tuvalet ve oda iç içe. Tuvaletin cam kapı olması sebebiyle tuvaletinizi ses gitmesin diye itina ile yapıyorsunuz. Tuvaletin kokması da bonus. Cam açık olmalı kesinlikle. İşletme sahibinin ve çalışanların ilgisi; İşletme sahibini kahvaltıdan öğle saatlerine kadar işletmede bulabiliyorsunuz. Güler yüzlü biri. Çalışanlar ise biraz samimiyetsiz. Aynı zamanda odada bıraktığımız bozuk paralar (15,20 tl arası) oda temizliğinden sonra yok olmuştu. 20 Eylül 2018 tarihli konaklamamıza 250 tl ödemiştik. Genel memnuniyetimiz kahvaltının diğer otellere göre zengin olmasından ötürü iyi lakin bir daha tercih edilir mi bilmiyoruz.

5 yıl önce

Nehir Yaşar

Yeri sessiz sakin işletmeci tatlı bir adam kahvaltısı gayet başarılı, fakat oda temizliğini yapan kadına biraz dikkat... komodinin üstüne bıraktığımız 10 lira bozuk para döndüğümüzde yoktu herhalde bahşiş bıraktık sanıp aldı kendi kendine.. Odaların tuvaletleri de berbat kokuyor maalesef.

5 yıl önce

Veli Aydın

Sessizlik sakinlik huzur burda, Ayazma Plajının hemen yanıbaşında aile işletmesi butik otel, odaları çok iyi kahvaltıları lavanta kokulu bahçelerinde... İşletmecisi jorj bey ve eşine çok teşekkür ederiz.

5 yıl önce

Naci Sason

2015 ve 2017 olmak üzere 2 defa uzun süreli konakladık işletmecisi jorj bey ilgiliydi. Konum itibariyle ayazma plajına 5 dakika habbele koyuna 15 dakika yürüme mesafesinde bu büyük bir avantaj sabah kahvaltısını çok beğendik pişiler reçeller kekler gerçekten çok başarılı bir kahvaltı her gün farklı bir sıcak servis de yapılıyor (menemen , sucuklu yumurta vb.). Odalar temiz ancak küçük wcnin cam bölmeli olması biraz rahatsız edici onu düzeltmeleri lazım. Fiyatlar yüksek verdiğinize değiyor. biz iki seferde de memnun ayrıldık. Akşamları merkezde geçirmek istiyorsanız araç şart çünkü akşamları koylara minibüs saatleri oldukça seyrek (21.00 ve 00.00 da var)

6 yıl önce

Yorum Ekle