Hakkımızda

2001 yılından beri hizmetlerimize devam etmekteyiz. Biz balık dendiğinde akla ilk gelen mekan olarak tanınmak istedik. Nitekim de bunu başardık ve çok mutluyuz. Restorantımızda 1. sınıf hizmet sunmaktayız. Fasıl gecelerimiz yapılmaktadır.

Bu güzel ortama kebapçı286 yıda ekleyerek devam ediyoruz çanakkalede belkide bir ilki başarıyoruz harika ustalarımız ile formülünü bulamayacağız leziz tadlara kebapçı286 da ulaşacaksınız

Boğazın şahane manzarasına karşı enfes mezelerimiz ve balık ve kebap türlerimizle harika zevkler tadacaksınız.

Restorantımızda evllik yıl dönümünüz, doğum günleri veya evlenme teklifinizde sizlere yardımcı oluyoruz. Uzman arkadaşlarımızla istediğiniz en güzel süprizi sizlere sunuyoruz. Çünkü bizler sizin mutluluğunuz için varız.

Çocuklu aileler cocuklarını palyaçomuza gönül rahatlığı ile emanet edebilirler. Çocuklar için özel bir oyun odamız mevcuttur. başlarından hiç ayrılmayan palyaçomuz onları çok güldürecek.

Balık restorantımız 1250 kişi kapasiteli olup canlı müzik eşliği ve boğazın şahane manzarasına karşı enfes mezelerimiz ve balık türlerimizle harika zevkler tadacaksınız.

Kebap restorantımız ise 700 kişi kapasiteli olup canlı müzik eşiliği ve boğazın şahane manzarasına karşı enfes mezelerimiz ve Kebap türlerimizle harika zevkler tadacaksınız.

Etiketler

yeme içme balık restaurantü restoran deniz mahsülleri davet organizasyon müzik düğün

Görüşler (0)

Yorum Ekle