Hakkımızda

Toplam 16.500 metrekare üzerine inşa edilen 40.000m2 alana sahiptir, geleneksel alışverişi modern altyapı ve sosyal alanlarla buluşturuyor. Yüzlerce esnafın hizmet verdiği bu merkezde, tekstilden, yiyeceğe, ev ürünlerinden, kozmetiğe her türlü ürüne kolayca ulaşmak mümkün. İlçe genelinde günlük yaşam temposunun yoğun olduğu alanlardan kaldırılacak ücretsiz servisler ve otopark imkanıyla trafik sorununu ortadan kaldırıyor.

Olumsuz hava koşulları da ´Alışveriş´ keyfini bozamayacak. Dört kattan oluşan Başakpazar´da son derece iyi bir ısıtma sistemi mevcut.Geleneksel alışveriş kültürü Başakpazar´da yaşamaya devam ediyor. Marketlerin sınırlı manav standlarına karşın, Başakpazar´ın gıda katı oldukça zengin.

Mutfakta ne lazımsa her şey burada. Dalından koparılmış meyve sebzeler, balığın en tazesi ve tüm bunların yanı sıra sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı binbir çeşit gıda ürünü daha... Sadece yiyecek değil özellikle tekstil ürünlerinde de alışveriş merkezlerini aratmayacak kadar çok çeşitli ürün, düşük fiyatla vatandaşla buluşuyor.

Kaliteli, ucuz, temiz, sağlıklı, konforlu ve güvenli alışveriş ortamında müşterilerinin;
tüm istek, öneri ve şikayetlerine saygı duyan, değer veren, onları şeffaf bir yapıda değerlendiren, bu süreçte müşterisini sürekli bilgilendiren ve kendisini sürekli geliştirip şikayetlerin tekrarlanmasını önlemeye çalışarak, %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir alışveriş ve yaşam kompleksi olmak istiyoruz.

Müşteri isteklerini daima kaliteli hizmet sunma anlayışımızla ele alırız. Müşterilerimizden şikayet aldığımız durumda her şikayeti objektif, özenli ve dikkatli bir şekilde inceler ve bu inceleme sonucunda çözüm sunarız.Şikayet ve öneriler paralelinde de kalıcı iyileştirmeleri sistem ve süreçlerimizde uygularız.

Çalışanların katılımcılığını, paylaşımcılığını, yaratıcılığını destekleyerek, kendilerini ifade edebilecekleri ve sürekli kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar sağlarız.

İstekleri ele alma süreci politika ve hedefleri oluşturulurken yasal ve mevzuata dayalı şartlara (BTK, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı vb.), müşteri beklentilerine uyar, çalışanların bildirimlerini dikkate alarak ilerleriz.

Başakpazar’ın müşteri istekleri ve şikayet yönetim süreci ve kullanılan sistemleri, gelişime açık alanların tespit edilmesi ve verimliliğin arttırılması için düzenli olarak gözden geçirir, etkinlikleri raporlar ve sürekli iyileştiririz.

Etiketler

tekstik yiyecek kozmetik ev-ürünleri esnaf manav alışveriş pazar başakşehir istanbul 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Görüşler ()

Yorum Ekle