Mekan 360

BAHÇEŞEHİR GÖLET PARKI

Görüntülenme - 12296 Yorum Ekle

Hakkımızda

İstanbul’un ilk ve en büyük suni göleti olan ve 26.000 m2 lik bir alanı kaplayan Bahçeşehir Göleti, 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı içinde yer alıyor. Bu alanda çeşitli restoranlar, oyun parkları,özel kulüpler,çay bahçesinin yanı sıra çeşitli gösteri ve konserlere ev sahipliği yapan İstanbul’un 2.büyük Arena Sahnesi yer almakta..

Ramazan Sahnesi: Başakşehirlilerin önemli buluşma noktalarından biri olan Bahçeşehir Gölet Bölgesi, Ramazan ayında düzenlenen  özel etkinliklerle Başakşehirliler’in tercih ettiği mekanlardan. Çocuklar için kukla, Hacivat–Karagöz, çocuk tiyatrosu, çeşitli sahne yarışmaları ayrıca Türk Sanat Müziği, İlahi, Türk Halk Müziği konserleri gibi birçok etkinlik vatandaşlarla buluşuyor. Alanlarda açılan standlarda kent esnafı ürünlerini sergilerken,  pamuk helvacılar, macuncular bu alanların sokaklarını süslüyor. İftar sonrası alanları dolduran vatandaşlar bir yandan dinlenirken bir yandan Ramazan neşesini birlikte paylaşmanın keyfini yaşıyor.

Bahçeşehir Arena: Yaz aylarında Bahçeşehir Arena’da, firmaların ürün ve hizmetlerini tanıtmaları amacıyla açtıkları stantların da renk ve çeşitlilik kattığı "Bahçeşehir’de Yaz Akşamları Şenliği" etkinliklerinde, konserlerden ip cambazına, sokak çalgıcılarından çeşitli animasyon gösterilerine kadar çeşitli eğlenceler yer alıyor. Bu programlarda başta gençler olmak üzere her yaştan insan eğlenme fırsatı buluyor.

Etiketler

huzur temiz hava güneş rahatlık ferah yürüyüs etkinlikler gölet parkı başakşehir bahçeşehir 360 vr sanaltur sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Görüşler ()

Yorum Ekle

Sokak Görünümü