Hakkımızda

Firmamız 1972 yılından beri Afyon ili İscehisar ilçesi Bahçecik uolu üzeri Aktaşören mevkiinde kurulu bulunan Kaplanpostu ve Afyon Gri mermerlerinin üretildiği mermer ocakları ile bu ürünlerin işlendiği Afyon - Ankara karayolu üzeri 23.km'de bulunan mermer fabrikası ile faaliyetlerine devam etmektedir. Her yıl teknolojik yeni yatırımlarla üretimini ve uygulama çeşitliliğini artırmaktadır. Ürettiği Kaplanpostu ve Afyon Gri mermerlerini müşterilerine mermer ocağından blok ve moloz şeklinde veya fabrikadan işlenmiş yarı ve tam mamül türleri şeklinde sunmaktadır.

Mermer ocağında bol miktarda rezervi bulunan Kaplanpostu ve Afyon Gri mermerlerinin yıllık üretim kapasitesi 5.000m3 civarındadır. Üretim kapasitesinde ivmesi daima yukarı doğru olan mermer ocağımız yeni yatırımlarla şu an mevcut bulunan üretim kapasitesini önümüzdeki yıllarda katlayarak artırma çabasındadır.

Başoğlu Mermer firmasınca üretilen Kaplanpostu mermerleri rengi, dokusu ve kalitesiyle Gerçek Kaplanpostu mermeridir.

Bu Kaplanpostu mermeri ayrıcalıklı mekanların vazgeçilmez ürünüdür. Mekanlarınıza değer katar. Kalite ve estetiği bir arada sunabilen nadir doğal mermer ürünlerindendir.

Bugün hem yurt içinde hemde yurt dışında birçok müşterisi bulunan Başoğlu Mermer müşterilerinin memnuniyet ve isteklerini göz önünde bulundurarak hizmete soktuğu mermer fabrikasınında etkisiyle ihracat rakamlarından amaçladığı hedeflerle ülke ekonomisine daha faydalı bir kuruluş olacaktır.

Etiketler

basoglu mermer 360 derece sanaltur afyon karahisar

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle