Mekan 360

Hakkımızda

Adını eski Osmanlıca'da içkiye ve muhabbete düşkün kişi olarak tabir edilen Bekri'den alan mekan; Osmanlı Türk mutfağının mirası tarihi tatları, mezeleri, rakıyı Türk Sanat Musikisi eşliğinde "racon"uyla içmenin verdiği zevkle haftanın 7 günü hizmetinizdedir.

PAZARTESİ, SALI GÜNLERİ
EN SEÇKİN TÜRKÇE POP MÜZİKLERİ
ÇARŞAMBA GÜNLERİ
TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECELERİ PERŞEMBE GÜNÜ
TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECELERİ
CUMA, CUMARTESİ GÜNLERİ
20:30 - 22:15 - ÖNGRUP TÜRKÇE POP
22:30 - 01:00 TÜRK SANAT MÜZİĞİ İLE VAZGEÇİLMEZ GECELER

PAZAR GÜNÜ
HAFTAYA GÜZEL BAŞLAMANIZ İÇİN GENİŞ REPERTUARI İLE GÜRAY VE EKİBİ

ile siz değerli misafirlerimizin katılımıyla tavan yapan sınırsız eğlenceli Ankara gecelerinde sizleride aramızda görmek isteriz.

Etiketler

bekri tunalı meyhane ankara bekri fasıl müzik yemek eğlence

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Taner Yarbil

Too much noise, conversations not possible

5 yıl önce

Konstantin Grozev

A great place with delicious food and nice service. The entrance is a bit obscure but once you're inside it's worth it!

7 yıl önce

İkbal İÇER

Cuma aksamı son dakika planiyla gitmeye karar verdiğimiz ve karşılanmadan uğurlamaya kadar keyif aldigimiz bir mekandi. Mezelerden deniz börülcesi ve köpoğlu iyi degildi. Ana yemeklerinden dana külbastısı ve et sotesi gayet lezizdi.et sotesini öneririm. Garsonlardan Erhan Bey ve Cuma Bey oldukça iyi ilgilendiler. Sahne performansı konusunda keman-darbuka ve kanun sanatçıları oldukca ne yaptigini bilen ve sanatlarini icra eden kisilerdi.solist Tolga Yaşar bu orkestraya sonradan monte edilmiş gibiydi. Fiyat performans iliskisi baglamında uc kisilik ana yemek dort cesit meze peynir ve 70lik yerli icecek ile canlı muzik meyve cay kahve ikramları ve jestleriyle gidilebilecek bir yer.

5 yıl önce

Demet Bayar Kılıçarslan

Mezeleri tam bir felaket. Kaç gün beklemişti bilmiyoruz. Porsiyonları küçük ve gelen hesap cok kabarık. Personel güleryüzlü ancak masayla kimse ilgilenmiyor. Servisimizi kendimiz yaptik. 5 masa olduğu halde kimse ilgilenmedi. Bir daha asla diyerek mekândan ayrıldık. Bir hikaye başlamadan böyle bitti...

5 yıl önce

nazlıcan mete

Harika biryer. Canlı müzik, fasıl olması ayrıca güzel. Fiyatlar uçuk değil. Canlı müzik olmayan biryere göre azcik daha pahalı. Çalışanları güler yüzlü. Kesinlike 5 yildizi hakeden biryer :))

5 yıl önce

Yorum Ekle