Hakkımızda

Bozcaada merkeze yaklaşık 15 dakika mesafede bulunan Habbele Koyu zengin bir tarihe de sahip. Gözlerinizi kapayıp koyu dinlediğiniz zaman film sahnesi kareler canlanacak hayalinizde. Öyle ki burası Dünya savaşı sırasında birçok şeye sahne olmuş. İngiliz ve Fransız askerleri bu doğa harikası ve büyüleyici atmosferde savaşın soğuk yüzüyle tanışmışlar. Bu noktanın doğal güzelliği birçok şeye o kadar elverişli ki İngilizler, Habbele Ovası’nda ve Habbele Tepesi'nde savaş uçakları için pist yaptırmışlar.
İŞTE ROMAN TADINDA BİR TATİL
Bozcaada hala Türkiye’nin en bakir kalmış tatil köşelerinden birisi. Eski Rum mimarisinin nefes kesen örnekleri, mis gibi kokan dar sokaklar, saklı koylar, yel değirmenleri… Soğuk bir denizin kıyısında içinizi ısıtacak bir sürü hikayeyle buradan ayrılmaya hazır mısınız? İşte otelimiz bu rüyaya ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olacak. Gelin şimdi Bozcaada’nın hakkını sonuna kadar verecek olan tesisimizin kapılarını ilk önce buradan açalım, tanışalım. Bu tanışmadan keyif alırsanız, elinizi uzatıp gerçeğiyle tanışmak sizin elinizde.

Etiketler

bozcaada koy plaj tatil hizmet bertiz otel dinlenme huzur keyif manzara doğa

Fotoğraflar

Görüşler (5)

林小五

Good

5 yıl önce

Fikret özsoy

Ülser ve birazda pahalı bir konaklama bence adanın güzelliğini hissettirmiyo

5 yıl önce

İlker Mutaf

Aslında bu işletme için söylenecek okadar çok şey var ki inşallah yorum bölümü yeterlidir. Eğer iyi bir tatil geçirmek istiyorsanız, bu yazıyı okumak için biraz zaman bulursunuz. Bir kere bana göre Bozcaada nın en güzel koylarından Habbele yi gören manzarası sizi çekebilir. Ama daha Bertiz Otel’e gelirken geçilen yollar bile çok güzel. Kapıdan girdiğinizde sizi resepsiyon da karşılayan arkadaşların samimiyetini ve sıcaklığını hissedebiliyorsunuz. Çalışanların... çalışanlar değilde artık aile gibi hareket eden garsonların ilgisi, size gösterdikleri samimiyet kendinizi kaliteli ve paranızın hakkını veren bir Otel e geldiğinizi hissettiriyor. İşletme sahibi Kemal Bey in hayallerini özene bezene burada hayata geçirdiğini görebilirsiniz. Bizzat her köşede emeği olduğu çok belli, özellikle akşam yediğiniz yemeklerin tadında çok net görebilirsiniz. Şimdi bazı özelliklerinden bahsedeyim, resimlerden de gördüğünüz denize atlayacakmışsınız gibi duran havuz nefis ve her gün ozon ile temizleniyor olması artı bir özellik, tabikide kendine ait bir sahili ve iskelesi olması size çok güzel bir seçenek sunuyor. Kendinize ait bir evmiş gibi olan odaları çok güzel ve gayet yeterli, kahvaltısı harika kendi bahçelerinden topladıkları salatalık, domates, maydonoz gibi sebzeleri taze taze tüketebiliyorsunuz, yemeklerden daha önce bahsetmiştim ama Kemal Bey in yaptığı mezelerde ana yemekler gibi muhteşem, akşam Bar’ında içkinizi yudumlarken veya Türk kahvenizi içerken güzel ve huzurlu müziklerle kendinize bu günün bizlere verilmiş bir lütuf olduğunu düşünebilirsiniz. Küçük ama çok yeterli bir spor ve spa merkezi var. Son olarak bunlar benim zevkim ve yorumlarım beğenecek ler olacağı gibi beğenmeyenlerde olacaktır. Hayat okadar kısa ki değerini ve zevkini yaşamak gerekli diye düşünüyorum.

5 yıl önce

Şeyda eşsiz

Adanın güneye bakan, rakipsiz Habbele koyunda yerleşmiş bir tesis. Deniz ve bahçe manzaralı 25 komforlu, double oda.. Temizlik, düzen dekorasyon tam puan alır. Deniz kıyısına teraslardan geçerek iniliyor. Şezlonklar ve şemsiyeler serpiştirilmiş. Dogru bir noktada bir iskele denize dogru uzatılmış... Deniz istemeyene nefis bir havuz hizmete hazır... Fiyatlar OK , manzaraya ve sezona göre 750- 850 tl. Kafe ve restoran şahane deniz manzarasından nasibini almış...

5 yıl önce

Emel A.

Otel çalışanları güler yüzlü ve hemen hepsi çok ilgililer.Odalar temiz ve güzel.Özellikle havuz ve denizin bir bütün gibi durması mükemmel.Dışardan havuz ve plajını ücret karşılığı kulllanabiliyorsunuz.Ancak ücret politikaları adil değil.Otelde kaldığımız halde ertesi gün kullanmak istedik kişi başı 100 Tl istediler.Oysaki otelde hiç konaklamayan 4 kişi biz hesabımızı öderken geldiler ve ..... otelden geldik size selamı var dediler.Onlardan kişi başı 50Tl aldılar.Oteli beğenip gelecek yılda kalmayı istememize rağmen bu durum kesinlikle fikrimizi değiştirdi.

5 yıl önce

Yorum Ekle