Hakkımızda


Firmamız, 1976 yılında kurulmuş olup Gelinlik ve Nişanlık sektöründe hizmet veren öncü bir kuruluştur.

ÜSTÜN SPOSA markası dışında BİANCO VİTA ve GİORGİA GARBO markalarının da sahibi olan firmamız kendine yurt içi ve yurt dışında geniş bir Pazar ve yer edinmiş, vazgeçilmez markalardan biri olmuştur.

Sektörde lider vasfı ile firmamız birçok yeniliğe de imza atmıştır. Firma olarak her şeyin detaylarda gizli olduğunu biliyoruz. O nedenle ürünlerimizi ekip olarak büyük bir özen ve dikkatle hazırlıyoruz.

Kalite ve tasarım felsefemiz gereği Dünya moda merkezlerini yakından takip ediyoruz. En yeni trendleri ve estetik tasarımları genç, dinamik, profesyonel kadro ve tasarım ekibimizle izliyoruz. Koleksiyonlarımızı yarattığımız kendimize özgü yeni modellerle sizlere sunuyoruz.

Üretim tesislerimiz modern ve son teknolojik imkanlarla donatılmıştır. Yaklaşık 4000 m2 alanda yıllık 20.000 adet kendine özgü gelinlik ve nişanlık üretim kapasitesine sahiptir.

Türkiye’nin her yerinde ve yurtdışında ABD, Avustralya, Almanya, Fransa, İtalya Avusturya, İngiltere, Japonya, Kıbrıs, Dubai, Suudi Arabistan, Libya, İran, Özbekistan’daki geniş bayii ağı ve mağazalardan ürünlerimizi temin edebilirsiniz.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve ödünsüz kalite anlayışı ile 37. yılını geride bırakan firmamız gösterdiğiniz yakın ilgi ve destekten ötürü teşekkür eder, bugün olduğu gibi gelecekte de sizlere hizmet vermeye devam edeceğimizi ve yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz.

Etiketler

bianco vita ustun sposa 360 derece sanal tur virtual tour gelinlik abiye

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle