Hakkımızda

 

1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olarak değerlendirilmiştir.
 Müşterilerine Ağustos 2013 itibariyle, Türkiye’nin 45 şehrinde 81 adet mağazada toplam 44.500 m²’lik satış alanında bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sunan Bimeks, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biridir.
 Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile mutlu, güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Bimeks, müşteri sadakatinde liderliğini korumaktadır.
 2012 yılında Bimeks, verimliliğe odaklı politika ve uygulamalarına özkaynaklarını güçlendirme atılımını da ilave etmiştir. Bimeks’in toplam cirosu 2012 yılında 494 Milyon TL olarak gerçekleşmiş olup; Şirket son 8 yılda satış hacmini yıllık ortalama %40 oranında artırmıştır.
 Bimeks’in hedefi, 2015 yılı sonunda 81 ilde toplam 154 mağazaya ulaşmaktır. Bimeks’in çoğunluk hissesi Akgiray Ailesi’ne aittir. Bimeks, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmeye başlayan ilk teknoloji perakende şirketidir.

Etiketler

Bimeks Elektronik telefon bilgisayar mutfak aletleri beyaz eşya dijital yaşam kişisel bakım oyun ve eğlence ev teknolojileri aksesuar tv aksesuarı telefon aksesuarı oyun aksesuarı araç teknolojileri oto teyp gps oto amfi

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Emre Kaymaz

Ne kadar kapanmış olsa da altında önceden asus ve acer ın bulunduğu bir yer di

5 yıl önce

Serkan GÜL

Maalesef...

5 yıl önce

uğur Dura

Bu firma tam dolandırıcılık ustası olmuş bir firma birde pişkin pişkin cevap veriyorlar.Çoluk çocuğun rızkından ayırıp bir ürün alıyoruz oda bozuk vaat edilen garanti yok para iadesi yok bide pişkin pişkin tüketici hakem heyetlerine başvurun diyorlar başvuru zaten 3 ay sürüyo zaman kazanmak kazandırmıyor .çalışanlarının mağduriyetleri oda farklı bir muamma yazıklar olsun haram zıkkım olsun haklarımız.

6 yıl önce

Öztürk TİMUR

Birçok yerdeki mağazalar kapanmış. Laptop arıza çıktı. Yaptıracak yer bulamıyorum

6 yıl önce

Elif Akasoy

Sizden aldığım telefon üç ay içinde bozuldu Bimeks garanti kapsami diyerek altmış lira daha kakaladiniz. Telefon bozulunca gittiğimde ,satış temsilcisi elemaniniza Bimeks garantisi var dediğim zaman ,telefonunuz mesela yandi o zaman garanti kapsama giriyor dedi , parayla rezil olmanın adresi ..tebrik ederim mükemmel hizmetiniz için .!!!! Kendi iyiliginiz için bu firmadan alışveriş etmeyin.

6 yıl önce

Yorum Ekle