Mekan 360

Hakkımızda

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy,tarafından projelendirilip hizmete açılan Suni Göl Rekreasyon alanı İzmir' in en gözde dinlence ve eğlence alanıdır. 167 bin metrekarelik rekreasyon alanı içinde 30 bin metrekare suni gölle birlikte suni göller 3500 kişilik anfi tiyatro,seyir teraslerı,piknik alanları,çocuk oyun üniteleri,hobi bahçeleri bulunmaktadır. Şehir gürültüsünden uzak doğa ile başbaşa göl manzaralı 350 kişilik Balık Restoran,750 kişilik et restoran ve 350 kişilik fast food kafetaryamızla sizlere en taze,en temiz ve en cazip fiyatlarla Buca Gölet Tesisleri hizmet vermektedir. Gölet alanı bulunan suni gölde değişik türde birçok balık bulunmaktadır.

Etiketler

göl suni göl buca golet pano panoramik 360 vr sanaltur sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Muhammad Jneed

It's a great place with gorgeous nature!

5 yıl önce

Ayberg Bayraktar

Gayet temiz bir yer mangal yapılacak alanı var yürünebilecek temiz yolu var oturmak için banklar gayet yeterli göletin içinde iskele tarzı ufak bir yer var göletin her tarafında kaz ve ördek görmek mümkün at binilecek yeri var restorant ı var daha ne olsun

5 yıl önce

Fahriye Kumman

Şehir hayatında doğayı özleyenler için çok uzaklara gitmeden yanıbaşında bulabileceği güzel bir yeşil alan, piknik ve yürüyüş yapmak için ideal

5 yıl önce

BERAT TOPRAK

Izmırin en güzel yerlerinden bitanesi. Ister aileniz ister kız arkadaşınız isterde arkadaşlarınızla kaliteli ve unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Bir-çok bölgeden gelen oluyor. Gerçekten de çok güzel. Tek sıkıntısı biraz fazla köpek var. O konuda dikkatli olmanızı öneririm. Ama ısırmıyorlar. Bazı bölgelerdeki hariç. @izmirbelediyesi bu konuda biseyler yaparsa çok memnun olurum.

5 yıl önce

GÖKHAN SOYLU

Her mevsim ayrı bir güzelliği olan yer. Ailece güzel vakit geçirilibilir doğayla içiçe. piknik alanları yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları mevcuttur.

5 yıl önce

Yorum Ekle

Sokak Görünümü