Hakkımızda

Kervansaray

Kervansaray Hotel , 11 odalı tarihi bina ve 8 odalı tarihi bina ile özdeş dokuda yapılmış ek bina olmak üzere 2 binadan oluşmaktadır. 3.85 m. tavan yüksekliğine sahip tarihi bina odaları misafirlerimize ayrı bir ferahlık sunmaktadır.
Otelimizin genel özellikleri arasında; Kablosuz internet bağlantısı, faks, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme hizmeti, uyandırma servisi, resepsiyonda kasa, jeneratör ve özel otopark sayılabilir. Kervansaray Çanakkale Oteli’nin üstün özelliklerinden bir tanesi de günün yorgunluğunu atabileceğiniz, sayısız çiçek ve ağaçlarla bezenmiş, kuş sesleriyle şenlenen rengarenk bahçesidir. Etkileyici bahçemiz tarihi bina ile tarihi bina ile özdeş dokuda yapılmış ek binamızın arasındadır.Ek binamızın alt katında bulunan minimalistik tasarımıyla keyif veren restaurantımızda zengin çeşitli açık büfe sabah kahvaltı hizmeti verilmektedir.

 

Etiketler

turizm bakanlığı onaylı sanal tur virtual tour mekan360 otel oteller hotel hoteller çanakkale tatil çanakkale otelleri çanakkale hotelleri çanakkale ilindeki oteller çanakkele ilindeki hoteller çanakkale ilçesindeki oteller çanakkale ilçesindeki hoteller panoromik sanal tur 360 derece 3boyutlu sanal gezinti tanitim otel adresleri rezarvasyon nerde kalicam hangi otel daha uygun ucuz oteller ucuz hoteller kalicak yer konaklama

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle