CARACAS RENTCAR

Hakkımızda

                                                                        ARAÇ KİRALAMA STANDARTLARI
EHLİYET VE YAŞ
Ekonomik grup araçlar için en az 21 yaşında ve 2 yıllık, standart grup araçlar için en az 25 yaşında ve 3 yıllık , lüks grup araçlar içinse minimum 27 yaşında ve 5 yıllık geçerli ehliyete sahip olmak gereklidir.

KİRALAMA SÜRESİ
En az 1 gündür. 3 saati aşan gecikmelerde 1 tam gün tahsil edilir. Aylık veya yıllık kiralamalar için özel fiyat uygulanır.

ÖDEME VE DEPOZİT
Araç tesliminde nakit veya Kredi Kartı ile toplam kira bedeli tahsil edilir. Geçerli pasaport ve uçuş bilgileri alınan yurtdışı müşterilerimizden depozit alınmaz. Sadece Istanbul icin 100 Euro veya kredi kartı numarası depozito olarak alınır. Pasaportun olmaması durumunda son çalıştığınız iş yerinizi adresiniz ile birlikte belgelemeniz gerekmektedir. Yurt içi müşterilerden ise teminat olarak kredi kartı istenmekte olup, kredi kartına araç cinsine göre minimum 300 TL den başlayan miktarda bloke uygulanmakta, araç iadesinde ise sözkonusu bloke kaldırılmaktadır.

SİGORTALAR
Tüm araçlarımız 2011-2010 ve 2009 model olup Full Rent A Car kaskoludur. Filomuzda 3 yaşından büyük araç bulunmamaktadır. Sitemizde belirtilen fiyatlara araçların sınırsız kilometre kullanım hakkı, yağlama ve teknik bakım giderleri, Rent a Car Kaskosu, Lastik Cam Far sigortası, Hırsızlık Sigortası, havalimanlarına teslim, ek sürücü, 24 saat yol yardım ve KDV dahildir, Hırsızlık sigortasının geçerli olabilmesi için aracın anahtarının aracı kiralayan kişide olması gerekmektedir. Anahtarı aracın üzerinde unuttuğunuz durumda araç çalınırsa aracın bedelini ödemekle yükümlü olursunuz. Sigortaların geçerli olabilmesi için; trafik kaza raporu ve alkol raporunun kaza yerinden ayrılmadan alınması ve 48 saat içinde en yakın ofisimize ulaştırılması, aracın alkollü veya uyuşturucu etkisi altında ya da yasal hız sınırları dışında kullanılmaması gerekir. Aksi takdirde, aracı kullanan tüm hasardan sorumlu tutulur. Araçlarımız yurtdışına çıkartılamaz.

TESLİM VE BIRAKMA
Yaptığınız rezervasyonun tarafımızdan onaylanması durumunda rezervasyon formunuzda belirttiğiniz yerde ve zamanda VEDALO Car Rental sizi karşılamak ve aracı teslim etmek mecburiyetindedir. VEDALO Car Rental bürolarının bulunduğu yerlerde teslim bırakma ücretsizdir. Bu kentlerde teslim bırakma, önceden haber vermek koşulu ile; otel, işyeri, gar, liman vb. yerlere yapılabilir. VEDALO Car Rental bürolarının bulunmadığı şehirlerdeki araç teslim ve iadelerinde ek teslim ücreti uygulanır.

TRAFİK CEZALARI
OGS-KGS geçişleri ve trafik cezalarının tamamı müşteriye aittir. Bu cezalar şirkete daha sonra tebliğ edilse dahi kiralayan, kiralama dönemi içerisindeki OGS-KGS kaçak geçişleri ve tüm trafik cezalarından bizzat sorumludur.

TEK YÖN KİRALAMALAR
Aracın çıkış ve dönüş şehri birbirinden farklı olduğu takdirde tek yön bırakma ücreti alınır. Sözkonusu ücret bırakılan yere göre değişmektedir. Konu hakkında detaylı bilgiyi Vedalo bürolarından alabilirsiniz.

ARAÇ GRUBU KONFİRMESİ
Araç cinsi değil, araç grubu konfirme edilir. İstenen araç mevcut ise o araç, aksi takdirde aynı gruptan eşdeğer bir araç temin edilir.

Etiketler

araç kiralama rent car 24saat alsancak model filo depozit trafik

Görüşler ()

Yorum Ekle