Hakkımızda

Sandalye deyince akla gelen Türk markası olma hedefiyle, büyümesine hız veren CENAN AHŞAP, Verikon ve Caspirin markalarının Türkiye distribütörlüğü yanı sıra, Softline, ITF, BDLF, Dan-Form, Fedele, Swedese gibi dünya markalarını da satış portföyde bulundurmakta, mümkün olan en geniş yelpazede, farklı markalar, farklı modeller ve farklı konseptlere, her zevke ve her mekana hitap edecek tasarımlara yer vermektedir.

Verikon ile İskandinav tarzı olarak da bilinen ve “easy chair” denilen rahatlığın ön planda tutulduğu tarzı, bünyesinde bir araya getiren CENAN AHŞAP, ürün gamının çeşitliliğine özen göstermektedir.

CENAN AHŞAP, dünyanın en önemli markalarını Türkiye’de satışından sorumlu olmakla birlikte İkitelli’de bulunan fabrikasında 1200 m2’lik alanda yüksek teknolojiyi kullanarak yüksek standartlarda yaptığı üretimlerini kendi imzasıyla ve kendi koleksiyonuyla pazara sunmak ve uzmanlaştığı bu alanda, hem nihai tüketiciyle hem de profesyonel anlamda alımlar gerçekleştiren endüstriyel müşterilerine beklentileri doğrultusunda özel çözümler sunmayı hedeflemektedir.

Ev, ofis, cafe, restaurant, konferans salonu, otel gibi farklı mekanlarda farklı alternatif ürünler sağlayan CENAN AHŞAP, markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlerken, ürün ve hizmet kalitesine yönelik olarak kendi üretimi olan sandalye, koltuk ve masalara, 3 yıl garanti hizmeti vermekte, bu şekilde ürünlerinin kalitesine olan inancını ortaya koyarken satış sonrası hizmet anlamında da, kullanıcısına güven keyfini yaşatmaktadır. Ürünlerinin demonte edilebilir özelliğine sahip olması, yedek parça değişimi imkanı,kolaylıkla değiştirilebilir olması da kullanıcıya sağladığı faydalardan birkaçıdır.

Önümüzdeki günlerde tasarıma daha da ağırlık vererek, kendi adıyla koleksiyonlarını oluşturacak olan CENAN AHŞAP, önemli tasarım bazlı üretici firmalardan biri olmak ve dünyada bu konuda söz sahibi olan ülkelerle yarışmak amacını taşımaktadır.

Etiketler

cenan lamine ahşap sandalye ev dekorasyon 360 sanal tur

Görüşler ()

Yorum Ekle