ÇİFTÇİLER MERMER İNŞ. TAAH. NAK. SAN. VE TİC. LTD.

Hakkımızda

Çiftciler Mermer, Çiftciler Yağ iştiraki olarak 2007 yılında Afyonkarahisar ilinde faaliyete başlamıştır. Uzun ve titiz bir altyapı çalışmasının ardından, tecrübeli kadrosu ve mermer teknolojisinin en gelişmiş ürünleri dikkate alınarak yüksek ve kaliteli üretim tesisi inşa edilmiştir. Ürün kalitesini en yüksek seviyede tutmak için makine parkımıza dahil edilen mermer işleme üniteleri titizlikle seçilmiştir.

Çiftçiler Mermer Afyonkarahisar ili Organize Sanayi bölgesinde 10000 m2 açık olmak üzere, 3000 m2 kapalı alanda aylık 7000 m2 bej üretimi yapmaktadır.

Ayrıca Isparta Senirkent Bölgesinde kendimize ait ocağımızda Bej Mermer çıkarılmaktadır. Mermer pazarındaki bej mermer çeşitleri göz önüne alındığında taşımızın diğer bej türlerine göre karakteristik farkları göze çarpmaktadır. Bu özellik, taşımızı mermer pazarında, farklı ve ayrıcalıklı kılması bakımından artı değer kazandırmaktadır. Bej ocağımızdan günlük ortalama 100 ton blok çıkarılmaktadır. Bloklarımız her türlü ölçüye uyabilecek karakterdedir. Ayrıca plaka kesimi için katraklık bloklarımız ihraç edilmektedir. Ayrıca mermer, traverten, granit ve diğer mermer ürünleri olarak her türlü ebatlı ve blok mermer satış ve danışmanlığı yapmaktayız.

Profesyonel satış ekibimiz ve kaliteli ürünlerimiz ile çok kısa zamanda Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Amerika kıtası dahil olmak üzere birçok ülkeye ihracatımız devam etmektedir. Yeni pazarlardaki ihracatlarımız ve müşteri portföyümüzdeki gelişim, mermer ve doğal taş pazarında iddiamızı günden güne güçlendirmektedir. Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetinin asıl kazanç olduğu düşüncesiyle Çifçiler Mermer olarak yatırımlarımızı sürdürmekteyiz. Ürün kalitemiz ve rekabetçi fiyatlarımız ile mermer ve doğal taş pazarında hizmet vermeye devam etmekteyiz.
                                                                       

Etiketler

ciftciler mermer 2010 marble fuar 360 derece sanal tur contact iletisim organize sanayi osb maden hakkimizda

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle