Hakkımızda

Tesisimiz Belek yöresinin ve masmavi Akdeniz' in uzun ve geniş kumsalının hemen yanında 125 dönüm arazi üzerine Lykia Mimarisi tarzında 2 katlı konaklama üniteleri olarak yapılandırılmıştır. Özenle seçilen çam, hurma, palmiye ve benzer ağaçların süslediği, yemyeşil bir bitki örtüsünün kapladığı, tarih ve tabiat ile iç içe, çeşitli konfor, eğlence ve dinlence imkanlarını size sunmaktadır. Bu güzelliği koruyabilmek için; - Geri dönüşümü mümkün olmayan ambalaj çeşitleri asgari düzeye indirilmiştir. - Atık sularımız Merkezi Arıtma Tesisine bağlanarak biyolojik ve kimyasal arıtmaya tabii tutulmaktadır. - Kullandığımız temizlik maddeleri doğada kısa sürede çözünürlük özelliğine sahiptir. - Mutfak ve Çamaşırhanemizdeki sıcak su üretimimizde likitleştirilmiş doğal gaz kullanılmaktadır. - Odalarda kullandığımız havlularımız ancak sizlerin isteği ile değiştirilerek, su, enerji ve deterjan sarfiyatı ve dolayısıyla çevreye verilen zararın en aza indirilmesine çalışılmaktadır. - Mutfağımızda konserve kullanımı en aza indirilmiş olup, azami taze sebze ve meyve kullanılmasına özen gösterilmektedir. - Eski personel üniformaları, çarşaflar ve benzeri tekstil ürünleri kilim dokutularak değerlendirilmektedir. - Çöplerimiz tekrar değerlendirilebilmesi için çeşitlerine göre ayrıştırılmaktadır. - Restaurantımızda sigara içmeyenler için ayrı bir bölüm tahsis edilmiş olup, arzu eden misafirlerimiz için sigara içilmeyen odalarımızda mevcuttur. - Tesisimizin içi ve çevresindeki ağaçlar ve tüm bitki dokusu özenle korunmaktadır. - Bazı ağaçlarımız tescilli olup Bölge Orman İşletmesi tarafından özel takip ve korumaya alınmıştır. - Plaj ve denizimiz sürekli denetlenmekte olup. Tüm sularımız periyodik olarak analiz edilmektedir. - Sahilimiz nesli tükenmekte olan ve koruma altına alınmış bulunan Caretta Caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bırakmayı tercih ettiği kumsaldır. - Havuz suyu günde 3 kez tahlil edilmekte ve sürekli filtre edilerek her zaman hijyenik olması sağlanmaktadır. -Tesisimiz Turizm Bakanlığı tarafından Çevre Dostu Üç Çam Özel Çevre Ödülü ve Çevre Koruma Vakfı tarafından Uluslararası Temiz Deniz ve Plaj ödülü olan Mavi Bayrak ödülleri ile onurlandırılmıştır.

Etiketler

otel hotel tatil antalya belek club asteria belek

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Efrat Oren

A beautiful resort. Gardening is amazing. Although the rooms are not very luxurious everything else is superb. Great pools especially the beach pool and so is the beach. Food was very good and you could grab food all day long. Value for money 100%

5 yıl önce

Rawas Sultan

Brilliant Resort for families. Lots of entertainment plus unlimited drinks and food .no hidden charges . Everything was amazing. Thank you Team Asteria. Just keep cash handy as some credit cards don't work. Also keep items like baby powder milk with you as the price for such items are very high in the resort.

5 yıl önce

MrAlex

Hotel excellent. But too much ignorance guests with bad mood from exUSSR. Don't want to return.

5 yıl önce

Faris Karsheh

Best destination for family vacation if you are not looking for luxury, different activities every single day for adults and kids, we spent 6 days and didn't repeat any activity, food and beverage is available all time, including sweets and snacks.... Not sure if singles will enjoy it as much as we did. However, I beleive that they need to work on several issues, First, it was hard to communicate with most of the staff as they do not speak English. Second, some facilities are not supervised, I witnessed several bullying cases between kids in the kids pool area.

5 yıl önce

Dr Charbel Chedrawy

One of the best family resorts in Belek Antalya, spacious, luxurious, lots of activity to do; staff is very helpful, obsessed about hygiene. Pools are great, animation team is very active; the landscape is wonderful (don't forget the photoshooting session); 2 issues can be raised: although a wide variety of food is served all over the day, the taste is not as it should be; and staff need to learn the English language urgently to facilitate the communication. A must visit resort whenever in Antalya.

5 yıl önce

Yorum Ekle