Mekan 360

CNR - NATURAL STONE 2010

Görüntülenme - 2308 Yorum Ekle

Hakkımızda

Başta Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde inşaat sektöründe artan canlılığa paralel olarak Türk doğaltaş ve mermerine yönelen uluslararası inşaat ve doğaltaş firmaları, alım için bu yıl İstanbul'u tercih etti. 28 Kasım'da sona eren Natural Stone Fuarı'nda sipariş patlaması yaşandı. Fuar, sektör ihracatına yüzde 15'e yaklaşan katkı sağlarken, alımlar ikiye katlanarak 200 milyon doları aştı...

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 25-28 Kasım 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen Natural Stone 7. Uluslararası Mermer Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nda sektör moral buldu. Firmaların alıcılarla yaptıkları verimli görüşmeler sonrasında ihracatlarını artırma fırsatı yakaladığı organizasyonda, çok sayıda firma geçen yıla göre sipariş miktarını iki katına çıkarma fırsatı yakaladı.

Yurtdışından 18'i aşkın ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yabancı ziyaretçi sayısında geçen yıla göre % 30 artış gözlendi. Fuarda 4.061'i yabancı toplam 28.143 ziyaretçi firmalarla temas kurdu. En çok ziyaretçi Çin, Hindistan, İran, Yunanistan, Ürdün, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Libya, İtalya, İsrail, Irak, Bulgaristan, BAE ve Almanya'dan geldi. Burj Al Arab'in yapımını üstlenen ve merkezi Çin'de bulunan firma yetkililerinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri'ne yapılan doğaltaş ticaretinin % 30'unu gerçekleştiren Umman merkezli firma yetkilileri de fuarda ciddi miktarlarda alım yaptılar.

Etiketler

natural stone cnr 2010 sanal tur fuar virtual tour fair marblefx mekan360

Görüşler ()

Yorum Ekle