Hakkımızda

Alaçatı'daki yaşama en büyük şahit taşlarıdır... Bu düşünceyle, 1800 lü yıllardaki ismi Alatzata olan dönemden tutun Alacaat ve günümüzdeki Alaçatı'ya dek tarihteki tüm anıları, yaşamı harmanlayarak size sunmak istedik ve yıkılan rum evlerinden tek tek topladığımız 57 römork taş ile küçük otelimizi oluşturduk.

Alaçatı mimarisini kullanarak yaptığımız ve 12 ay boyunca hizmet verdiğimiz Cumbalı Konak Alaçatı'da Jakuzili , Şömineli , Cumbalı , Balkonlu özelliklere sahip , farklı dekore edilmiş toplam 13 oda mevcut. Bir de yeşil doğası, pembe renkli begonviller ile havuzumuzun atmosferinin yanında yöremize ait, organik ev yapımı ürünlerle serpme köy kahvaltısı....

Yılın her zamanında hizmet veren ve Alaçatı otelleri arasında önemli bir yere sahip olan Cumbalı Konak Alaçatı, konaklamalarınızı unutulmaz anların yaşandığı bir zevke dönüştürüyor.

Otelimizden restoranların bulunduğu bölgeye yürüyerek sadece 2 dakikada ulaşabilirsiniz. Bölgede Cumartesi günleri otelin bulunduğu alanı da kapsayan halk pazarı kurulmaktadır. Cumartesi günü haricinde aracınızla rahat bir şekilde ulaşabileceğiniz otelimizin önünde halka açık otopark mevcut. Alaçatı plajları, Surf okulları ve ılıca plajına uzaklığı ise 2-3km. Bilgi için lütfen iletişim sayfamızı ziyaret ediniz.

Etiketler

alacati alaçatı alacatiotelleri alaçatıotelleri alacatibutikoteller alaçatıbutikoteller alaçatıbalayıotelleri alaçatıjakuzilioteller alaçatımerkezotelleri alaçatıtaşoteller alaçatışöminelioteller alaçatıhavuzluoteller alaçatıbutikotel alaçatıotel 360 vr sanaltur sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Görüşler ()

Yorum Ekle

Sokak Görünümü