Hakkımızda

Ege’nin incisi İzmir’de kurulu bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, ülkemizin tüm gençlerine Türkiye’deki en iyi hukuk eğitimini verme iddiasındadır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, dört yıllık lisans eğitiminden sonra fakültemiz öğretim üyeleri tarafından yürütülen Özel Hukuk, Kamu Hukuku, Aile Hukuku, Avrupa Birliği Hukuku, Ekonomi Hukuku yüksek lisans ve doktora programlarına devam eden mezunlarını alanlarında uzmanlaşmış birer hukukçu olarak yetiştirerek, ülkemizin nitelikli hukukçu ihtiyacının kapatılmasında üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmektedir.  

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 50.000’e yaklaşan Türkçe ve yabancı dillerdeki kitap koleksiyonu ve süreli yayınlarıyla fakültemiz öğrencileri, araştırmacılar ve öğretim üyesi yetiştirme programı çerçevesinde fakültemize gelen konuk öğretim elemanları için birinci başvuru adresi olmanın yüklediği ağır sorumluluğun bilinci içindedir.  

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, probleme dayalı öğrenme esasına dayanan aktif öğretim sistemiyle mezunlarının fakülte sonrası meslek yaşamlarında başarılarının önünü açmaktadır.   Dokuz Eylül Hukuk’ta okumak, sadece çok iyi bir hukuk eğitimi almak değildir. Öğrenci toplulukları ve fakülte tarafından organize edilen mesleki, sportif ve sosyal etkinlikler ile dolu dolu geçen bir dört yıl demektir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kısaca tanıtmaya çalıştığımız bu sitede yapacağınız gezintiden keyif almanızı dileriz…

Etiketler

hukuk fakültesi dokuz eylül üniversitesi dokuz çeşmeler kampüsü buca

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle