Hakkımızda

1974 yılında kurucumuz rahmetli babamız Mehmet DELİGÖZ'ün kurduğu Deligöz Ticaret ile İzmir'de Mercedes-Benz piyasasında yedek parça perakende satışı işinde çalışmaya başladık. 1982 yılında kurulan Merpar Ticaret - Ali DELİGÖZ ünvanı çalışmalarımıza devam ettik. 2003 yılında firmamızın kurucusu rahmetli babamız, Mehmet DELİGÖZ `ün gücünü ve anısını yaşatmak amacı ile 1997 yılında kurduğu Deligöz Motorlu Araçlar Otomotiv ve Taşımacılık İthalat İhracat; Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ünvanı altında faaliyetimize devam etmekteyiz.

Mercedes-Benz otobüs ve kamyon araçlarında kullanılan tüm orijinal yedek parça yedekleri çeşit yönünde çok zengindir. Merkez ve şube olarak hizmet vermekteyiz. Yedek parça temininde beklentinizi karşılayacak donanıma ve bilgiye sahip olup, kapasitemizin müşteri memnuniyetinin öncelikli amaç olması yanında lojistik yedek parça temininde kaliteli ve en uygun fiyat ile hizmet vermekteyiz.

Firmamız; Mercedes-Benz kamyon ve otobüsleri için yedek parça konusunda uzmanlaşmış olup, bu araçlarda kullanılan her türlü orijinal yedek parçayı temin edebilmektedir.

Etiketler

deligoz motor tasimacilik seyahat 360 derece sanal tur gezinti

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle