Hakkımızda

 

2000 yılında kurulan Demsa Group, dünyaca ünlü bir çok markayı Türk tüketicisinin hizmetine ve beğenisine sunarak Türkiye’ nin birçok şehrine yayılmış 103 mağazayı kapsayan güçlü mağazacılık sistemi ve 900ü aşan çalışanıyla sektörde önemli bir yer almaktadır.

Türk tüketicisinin beğenisine sunulan güçlü markalar yanı sıra bu markaların bir arada bulunabildiği Brandroom ve dünyaca ünlü lüks mağazacılık devi Harvey Nichols ve ile perakende sektörüne bir çok yenilik getirmiştir. Brandroom, seçilmiş markaların seçilmiş ürünlerinin bir araya geldiği multi-brand mağazacılık konseptidir. Dünya markalarının geniş koleksiyonlarının sergilendiği Brandroom, butik sıcaklığında; ancak çok seçenekli bir mağazadır. Avantajı birçok dünya markasını bir arada ve erişilebilir fiyatlarla sunmasıdır. Ayrıca bünyesinde bulundurduğu DVF, Elie Tahari,Juicy Couture ve Salvatore Ferragamo markalarını Shop in Shop konseptiyle satışa sunmaktadır.

Demsa Group'un Türkiye temsilcisi olduğu Türkiyenin ilk uluslararası çok katlı lüks mağazası olan Harvey Nichols; kadın, erkek, çocuk giyim, aksesuar, kozmetik ve Beyond Fashion departmanlarında yaşamın tüm alanlarına hitap etmektedir. Harvey Nichols, geniş ürün yelpazesi ve 250’nin üzerinde marka profili ile yeni ve yetenekli moda tasarımcılarının tasarımlarını sergilemek için yarıştığı, dünyaca ünlü markaların yalnızca mağazaya özel ürünlerinin ve koleksiyonlarının olduğu ve stil ikonlarının vazgeçilmezi haline gelen bir alışveriş mekanı olmuştur.

Demsa Group’un temsilciliğini yaptığı diğer bir marka olan Guess, klasikten moderne her tarza uygun, şık ve farklı stiliyle her zaman eşsiz olan Guess; müşterisini zeki, güvenli, sofistike, esprili, trendleri belirleyen ve moda bilincine sahip olarak tanımlamaktadır. Temelini jean pantolonların oluşturduğu Guess dünyasında kadın ve erkek giyim ile aksesuarlar da kendine geniş bir yer bulmaktadır.

1961'den beri 0-10 yaş grubu çocukların ve ebeveynlerin tüm gereksinimlerini karşılamada uzmanlaşmış olan Mothercare 60 ülkede hizmet vermektedir. Türkiye'de Demsa Group çatısı altında 43 mağazada ürünlerini sunmaktadır. Avrupa Güvenlik normları doğrultusunda üretilmiş ürünleri ile tüm dünyada ebeveynler ve çocuklar tarafından en fazla tercih edilen markadır. Early Learning Centre (ELC), 2007 yılında İngiltere'nin en çok tercih edilen anne ve bebek perakende şirketi Mothercare tarafından satın alınmış ve ürünleri yine Demsa Group tarafından Türkiye’de satışa sunulmuştur. 2009 yılında Demsa Group Mothercare Türkiye, Avrupa' daki en başarılı ülke ödülünü almıştır.

1953 yılında Laura ve Bernard Ashley tarafından yaratılan Laura Ashley markası da Türkiye’de Demsa Group çatısı altında 2000 yılından beri faaliyet göstermektedir.Marka, dönemin romantik havasını yansıtan koleksiyonlarıyla bir "yaşam tarzı" markası durumuna gelmiştir.

1996 yılında Charles ve Keith Wong tarafından Singapur’da faaliyetine başlamış olan Charles &Keith’in koleksiyonlarında her zevk grubuna ve günün her saatinde kullanıma uygun ürünler yer almaktadır. Marka Türkiye’ye Demsa Group altında girmiştr.

Bunun yanında Longchamp, Kurt Geiger, Micheal Kors mono mağazalarına sahip olan Demsa Group marka yelpazesini her geçen gün genişletmekte, marka tercihlerinizi ve kişisel beğenilerinizi dikkate alan, alışverişi zevke dönüştüren Demcard Özel Müşteri Programı ile sizlere mükemmel hizmeti hedeflemektedir.

» Belgelerimiz

Mersis Numarası 
1055260200 
Ticaret Ünvanı 
Demsa İç ve Dış Ticaret A.Ş.

Etiketler

giyim alışveriş avm group demsa çocuk giyim kadın giyim erkek giyim marka butik mağaza aksesuar kozmetik koleksiyon stil trend

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle