Hakkımızda

Denizden gelen lezzet sloganı ile çeşitli deniz mahsüllerini kaliteli ürün ve kaliteli hizmetle sunma anlayışı ve 32 yıllık tecrübesiyle  hizmet vermekte olan Deniz Restaurant, İzmir l. Kordon'un en güzel manzarasına sahiptir.

Kuruculuğunu ve işletmeciliğini Yılmaz Ramazan ÇELİKKAYA önderliğinde, oğulları Metin-Ercan-Sabri ÇELİKKAYA üstlenmiş olup 1981 yılından günümüze aynı kalitede hizmet vermeye devam etmektedir.Kış sezonunda, 150 kişi kapasiteli büyük salonu İle sigara içmeyenler için özel olarak hazırlanmış, 50 kişi kapasiteli KÜÇÜK SALONU bulunan Deniz Restaurant'ın yaz sezonunda, deniz manzaralı 200 kişi kapasiteli açık havada balık yeme zevki veren bahçesi bulunmaktadır.

Çeşitli yayın organları ve profesyonel gurmeler tarafından TÜRKİYE'nin en iyi balık restaurantı ve TÜRKİYE'nin en iyi balık mezesi ve TÜRKİYE'nin en iyi kalamarı'nı sunan restaurant olarak, çok kez birincilik ve çeşitli ödüller kazanmıştır.

İş dünyasının değerli iş adamlarını bir araya getiren, iş yemekleri, grup yemeklerinin yanında aileniz ile birlikte baş başa balık yeme imkanı sunan Deniz Restaurant, ünlülerinde uğrak yeri olma durumundadır. Müdavimleri arasında sinema, müzik, spor, tiyatro, edebiyat dalında tanınmış ünlü kişiler de bulunmaktadır.

Etiketler

deniz restaurant 360 derece sanal tur en iyi balık izmir fx kalamar yeme icme yemek

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Silvana M

Great food and great staff. The service is impeccable, they are very attentive and welcoming. The place is clean and nearly arranged. The food is fresh and well prepared, and they have excellent starters. We were there when the restaurant was almost empty, so it might be different when there's lots of people.

5 yıl önce

Eric Alba

Tasty food and nice location. Be ware to explicitly ask for the fish prices as main dish. This is to avoid surprises and double check the bill. Other than that I recommend it.

5 yıl önce

Kazem Ghazaleh

Overpriced, felt like theu wanted to take advantage off, fish not so great, mezzeh below average, service ok

5 yıl önce

Ali T

This restaurant is used to be a top seafood restaurant in the region. My review is based on the previous experiences as well as to reflect the change in quality quantatively. The quality of the food and service used to be good as well however it is constantly going down. Both the service and freshness of the fish changes based on how regular you are. Unless you fit to that category or a typical tourist, forget about this place all together. You will get frozen old fish and will be treated very badly. The staff also have an attitude problem which is consistent with other reviewers. I used to spend over $2000 a month here and I no longer recommend this place or take my guests to this restaurant.

5 yıl önce

Leslie White

The food was excellent, but the service was very ho-hum. They didn’t seem very interested in us.

5 yıl önce

Yorum Ekle