Hakkımızda

1998 yılında KONYA'da kurulmuştur. Devmak, tüm çalışanları ile birlikte kaliteye, müşteri memnuniyetine odaklanmış, AR-GE çalışmalarında ileri teknoloji ve sürekli gelişmeyi hedeflemiş bir kuruluştur.

 DEVMAK, geniş ve üstün kalitede ürün yelpazesi ile müşterilerine, mermer  işleme makinelerinde çok çeşitli seçenekler sunmaktadır. Mozaik işleme makineleri,  fayans üretim hatları ile tamir ve dolgu hatları, taşıma ekipmanları ve mermer fabrikaları için arıtma tesisleri üretilmektedir. Bunlar; ebatlama makineleri, mozaik kesme makineleri, cilalama hatları, kurutma hatları, otomatik kesme hatları, kalibre,yarma,dolgu, makineleri ve ayrıca özel makineleri kapsamaktadır. 

DEVMAK makineleri, AR-GE çalışmaları ve uzun yılların verdiği deneyimler ile en son teknolojiye sahip ürünlerdir. Bu gün dünya markaları arasında, kalitesiyle ve rakiplerinden çok daha uygun fiyata sunduğu ürünleriyle önemli bir yere sahip olan DEVMAK, Türkiye ve dünya pazarında önemli bir paya sahiptir.

Müşterilerimize ayrıca hem Türkiye'de hem de dünyanın önde gelen ülkelerindeki diğer ofislerimiz aracılığı ile profesyonel ve iyi organize edilmiş satış sonrası servis hizmeti verebilmekteyiz.

Yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm müşterilerimize; sadakatimize, tecrübemize, kalitemize, üretkenliğimize ve teknolojimize duydukları güven nedeniyle teşekkür ederiz.

Etiketler

mermer devmak makina 2010 marble fuar 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle