DİCLE MERMER VE İNŞ. TİC. A.Ş.

Hakkımızda

2004 yılından bu yana Doğaltaş sektöründe yer alan firmamız, 2005 yılıdan beri Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında sektöre hizmet vermektedir. Fabrikamız, en son teknoloji ile üretilen makinalarıyla 360. 00 metrekare kapasiteye sahiptir.
Dicle Mermer, 4. 000 metrekare kapalı olmak üzere toplam 20. 000 metrekare alan üzerine kurulmuştur. Tesisimiz, yeni teknoloji kullanımı açısından Türkiye'nin önde gelen firmaları arasındadır. Yıllık kapasitesi 360. 000 metrekare işlenmiş mermerdir.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Bejlerini işleyen firmamız, ihracatta ve iç piyasa da kaliteli malzeme üretimi ve teknolojik yenilikleri takip etmesi ile de müşterilerinin güvenini kazanmış ve kazanmaya da devan edecektir. Ürünlerimiz, katrak ve St'lerde kesilip, silimlerde cilalanıp, değişik ölçülerde ebatlandıktan sonra kalite kontrol bandından geçerek uluslar arsı paketleme standartlarına uygun olarak ambalajlanmaktadır.
Firmamız kendi bej ocağından çıkan, Hani bölgesinden çıkan bejleri ve kendi ocaklarından çıkarttığı travertenleriyle hizmet vermektedir. Yurtiçi ve Yurtdışı inşaat projelerine hizmet veren firmamız sizin de tercihiniz olacaktır.

Etiketler

dicle mermer marble 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle