Hakkımızda

Dirik Ticaret olarak sizi saygı ile selamlıyoruz...

Dirik Ticaret 30 yılı aşan sektörel tecrübe"si ile OPEL,CHEVROLET VE SAAB Yedek Parça Satış Hizmeti veren "profesyonel bir yapı"dır.

"Orijinal ve Eşdeğer Yan Sanayi" Opel-Chevrolet-Saab Yedek Parça tedariği konusunda "uzman kadrosu" ile sektörün ihtiyaçlarını çok iyi analiz eden Dirik Ticaret ihtiyaçların doğru şekilde çözülmesi ve zaman yönetimi konularında son derece özenlidir.

Başından sonuna şeffaflık ve dürüstlük ilkesini ön planda tutan Dirik Ticaret çok yönlü bakış açısı ve iletişim gücü ile sorun çözme becerisi’ne de sahiptir.

Dirik Ticaret şase tanımlama sistemi olan EPC ile araca uygun parçanın hatasız olarak bulunup, en hızlı şekilde servise gönderilmesini sağlamaktadır.

Sahip olduğumuz artı değerler ile çözüm ortağınız olarak hareket ederek birlikte çalışmaktan her zaman gurur ve mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, İşlerinizde başarılar dileriz...

Etiketler

oto sanayi araba otomotiv yedek parça son model opel

Fotoğraflar

Görüşler (2)

Sercan Öztürk

Serdar bey işletme sahibi levent bey yöneticisi cok başarılı muazzam kaliteli bir işletme dürüstlük ve esnaflık ne ararsanız mekanda mevcut astra aracımın tüm bakım parcalarını oradan temin ettim cok memnun kaldım kesinlikle dirik oto opelciler buraya

5 yıl önce

Şenol Koymen

Chevrolet araba parçasında en uygun ve çeşit bol olan bir parçacı

5 yıl önce

Yorum Ekle