DMÇ MOBİLYA İZMİR

Hakkımızda

      Bilinçli,eğitimli ve deneyimli personeli ile 6000 m2 lik bir mağazada başladığımız PERAKENDE ve TOPTAN MOBİLYA satışına şu an mağazamızı büyütüp 10.000 m2 ye çıkararak devam etmekteyiz.

     Ne şartta olursa olsun MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ilkesini misyon olarak kabul etmiş olan biz DMÇ MOBİLYA ailesi olarak her zaman en kaliteli, en son moda olan mobilya gruplarını müşterilerimize en uygun şartlarla ve en uygun fiyatlarla sunmaktayız.
    
     İlkelerinden kesinlikle vazgeçmeyecek olan DMÇ MOBİLYA ailesi olarak mobilya sektöründe güleryüzlü, samimi hizmetiyle  kusursuz, enyeni modelleriyle tercih edilen ve aranan bir firma olarak hızlı ve sağlam adımlarla bu yolda ilerlerken tek hedefimiz ve olmazsa olmazımız müşteri memnuniyetidir.
     İZMİR DE MOBİLYA DENİNCE DMÇ, DMÇ DENİNCE GÜLER YÜZLÜ HİZMET,  MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE KALİTELİ MOBİLYA, UCUZ MOBİLYA GELİR.
     Mutlu ve sağlıklı günlerde ğörüşmek dileğiyle sizleri de bekleriz... 

Etiketler

dmç mobilya koltuk yemek yatak odasi baza koltuk takim kanepe

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Sibel Altinak

Hic memnun kalmadim. 2 yilda eşyalarim hepsi paramparca oldu. Eşylarin duzeltilmesi icin aradigimdada bugun yarin gelicez diye hep oyaliyorlar. Hala gelip yapicaklar sözde. Paramizla resmen rezil ediyolar adami esyalarinin mallari bes para etmez

5 yıl önce

sadullah dogan

İzmire yeni taşındık. Yatak odası ve genç odası aldık. Güvenilir iyi bir mobilyacı tavsiye ederiz..

5 yıl önce

Süper T

Cay mahallede mobilya satan bir magaza alisveris yapmadim

5 yıl önce

Sinan Bayezid Akbulut

Büyük bir mobilya mağazası her zevke uygun birşey var gelin görün

6 yıl önce

aylin çağatay

5 yıl önce

Yorum Ekle