Hakkımızda

 İster Türkiye’de, ister Avrupa’da veya ABD’de olsun bugün bir Douglas parfümerisini ziyaret eden kişinin, büyük beklentileri vardır. Çünkü Douglas markası parfüm ve kozmetikten çok öte bir anlam taşımaktadır.
 Douglas’a gelen, özel ve özelliği olan bir şey arar. Kendini şımartmak, bir şeyler yaşamak ve hem kendini hem de başkalarını sevindirmek ister. Duyarlı alışveriş, zevk veren duygular ve gündelik hayatta biraz lüks: Douglas size tüm bunları ve bundan fazlasını sunar.
Douglas’ta var olan sadece güzellik ve kozmetik ürünlerinde büyük bir seçenek değildir, burada aynı zamanda alışverişi bir serüven haline getiren bir ortam, süper hizmet ve uzman danışmanlık bulacaksınız. Her şekliyle Lifestyle!
Yeni yüzyılın başında Douglas’a bir göz attığınızda uluslararası, yenilikçi, çabuk büyüyen, aynı zamanda da geleneği uzun yıllara dayalı bir işletme görürsünüz. 1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan Douglas geçtiğimiz 30 yıl içerisinde Avrupa parfümeri piyasasında 1 numara olmuştur.
Bugün müşterilerimizi Avrupa ve ABD’deki 1000’i aşkın Douglas parfümerisinde güzelliğin göz kamaştırıcı dünyasına davet edebiliyor ve kendilerine her gün yeniden, çağdaş ve çekici ortamda, birinci sınıf bir parfümeriyi oluşturan vizyonumuzu sunabiliyoruz. Bu arada uzmanlık, kalite ve kişisel hizmet, felsefemizin çekirdeğini oluşturmaktadır.
Ancak, hoş bir duygu garantisiyle güzellik alışverişi yapmak Douglas'ın güzel yönlerinden sadece birisidir. Tüm bu güzel yönleri tanıyabilmeniz için sizi bugün buraya davet etmekteyiz. İlgi çekici olduğu kadar bilgilendirici bir yolculukta  güzelliğin dünyasına bize eşlik ediniz ve uluslararası Douglas markasını tüm göz kamaştırıcı yönleriyle keşfediniz, çünkü Douglas yaşamı güzelleştirir!

Etiketler

douglas parfümeri douglas bujiteri douglas kozmetik douglas makyaj malezelemeri oje bakım kremleri

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle