EFENDİOĞLU MERMER SAN VE TİC A.Ş (İTALYA FUARI)

Hakkımızda

Efendioğlu Mermer, 1967 yılının Nisan ayında Trabzon’da, bölgedeki Mermer Atölye ve  Üreticilerine Malzeme Tedariki sağlamak amacıyla kurulmuştur. Zaman içinde gelişim göstererek büyüyen Efendioğlu Mermer Orhangazi/Bursa'daki Fabrikası Genel Merkez olarak belirlenip, 1993 yılının Ekim ayında “Efendioğulları Sertaş Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” ünvanı ile faaliyete girmiştir,
Günümüzde “Efendioğlu Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş.” faaliyetlerinin geliştirilmesinde, mevcut ürün gamının iyileştirilmesinde ve yeni ürünlerinin lansmanında önemli katkılar sağlamaktadır.

Efendioğlu Mermer, yurt içi satışlarında ülkenin dört bir yanına malzeme tedariki sağlarken, yurtdışındaki satışlarını ise; Singapur, Amerika, Yunanistan, Arjantin, İspanya, Endonozya, İsrail, Çin, Ukrayna, Arnavutluk, Japonya, v.b. ülkelere ihraç yapmaktadır.
Efendioğlu mermer, doğal taş üretimin de kaliteye ve kaliteli hizmete değer vermektedir ve bunu büyük bir çabayla kurmuş olduğu ekibiyle sürdürmektedir. Bu değeri olan emeğimizi de en iyi yerlere taşımak da EFENDİOÐLU MERMER A.Ş. olarak öncelikli hedefimizdir.

Etiketler

Production: Marble Slabs Marble Tiles Marble Stairs Marble Blocks Co-espositore di: Istanbul Mineral And Metals Exporter\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s Association Immib Istanbul (Turchia) Üretim: Mermer Plaka Mermer Fayans Mermer Merdiven Mermer bloklar Co-espositore di: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliği İMMİB İstanbul (Turchia) EFENDIOGLU MERMER SAN. VE TIC. A.S. Açmalar mevkii Gedelek Orhangazi BURSA TURKEY Tel 00 90 224 586 00 05 Fax 0090 224 586 00 07 e-mail: efendioglu@efendioglu.com.tr web: www.efendioglu.com Production: Marble Slabs Marble Tiles Marble Stairs Marble Blocks Co-espositore di: Istanbul Mineral And Metals Exporter\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s Association Immib Istanbul (Turchia) mekan360 virtual tour sanal tur panoromik

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle