Hakkımızda

Alaçatı Eldoris butik otelimiz 2013 yılından bugüne kadar hizmet vermektedir. Önder Yapı Merkezi olarak faaliyete hazırladığımız otelimiz Alaçatı HacıMemiş merkezinde butik olarak bir aile işletmemiz olarak sizlere hizmet sunmaktadır. Bugüne kadar tamamladığımız tüm projelerimiz içinde bizim için en özel işletmelerden birisi olan Eldoris Otel'de konakladığınızda kendinizi evinizde hissedeceğinizinden emin olabilirsiniz.

Gece uyumak için otelimize döndüğünzde tüm Alaçatı'nın renkli ve hareketli yaşamının etkilerinden uzak merkezin içinde bu konaklamanızın sabahı birbirinden özel lezzetlerimizle sizin güne daha enerji dolu başlamanız için afiyetle sunulmuş olacak.Uyandığınızda sizleri karşılayan bu kahvaltıyı hatırlayıp bizim bir kez daha misafirimiz olacağınız bizi mutlu eden önemli ayrıcalıklarımızdan birisi olarak tarihe tanıklık ediyor.

Otelimizde odalarımızi havuzumuz yeşil alanlarımız var dinlenme ortamlarımızla sizlere hizmet sunuyoruz. Odalarımız, -Cumbalı, Deluxe King, Deluxe, Family Room, ve Superior oda tiplerine sahip olup sizin için en uygun seçeneği oda müsaitlik durumuna göre sunacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Online rezervasyon formunuz bize ulaştığında sizinle en kısa sürede iletişime geçerek ilgili konaklama isteğinizi onaylayacağız.

Mennnuniyetinizi yüzlerindeki tebessümlerle bu deneyimi sevdiklerinizle paylaşacağınızı umuyoruz.

Şimdiden Hoşgeldiniz...

Etiketler

otel izmir çeşme alaçatı alaçatı otel 360 vr 360 video konaklama havuz eldoris eldoris otel alaçatı eldoris

Görüşler ()

Yorum Ekle

Sokak Görünümü