Hakkımızda

Elkay Kimyasal Maddeler olarak mermer, granit ve her türlü doğal taşlar için kimyasallar üretmekte olan bir firmayız. Markalarımız olan "ELKAY" ve "GRANIT" kurulduğumuz 1962 yılından günümüze doğal taş ve yapı kimyasalları sektöründe talep edilen, saygın markalar olmuşlardır.

Elkay'ın amacı taş üreticilerine, uygulayıcılarına, bakım ve renovasyon hizmeti veren firmalarla inşaat firmalarına yüksek kaliteli ürünler sunmaktır.

Elkay ürün kalitesinde devamlılığı ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Üretim teknolojilerine ve araştırma geliştirme faaliyetlerine sürekli olarak yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü olmayı sürdüren Elkay, müşterilerine yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam etmektedir.

Elkay'ın üretiminde kullandığı hammaddelerin tamamı "çevre dostu" hammaddeler olup katı kontrol testlerinden geçirildikten üretim sürecine dahil edilmektedir. Elkay'ın üretim tesisinde, üretim sürecinin her aşamasında sürekli kalite kontrol prosedürleri uygulanmakta olup, müşteri memnuniyetini sağlamak için bitmiş ürünler sevkiyat öncesi testlere tabi tutulmaktadır.

Bu koşullar Elkay'ın Türkiye'deki taş ve yapı kimyasalları sektöründe lider olmasını sağlamıştır. Türkiye'de uzun süredir liderliğini devam ettiren Elkay aynı zamanda ürünlerini dünya genelinde 50'den fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Sizden ricamız bizi, taşlarınıza değer katan, doğal güzelliklerini koruyan ve dayanıklılıklarını arttıran ortağınız olarak görmenizdir. 50 yıla yakın deneyimimizle daimi amacımız taşlarınızla ilgili problemlerinize son teknoloji çözümler sunmaktır.

Elkay - Taşlarınız için Çözüm Ortağınız

Etiketler

elkay mekan360 sanaltur kocaeli

Görüşler ()

Yorum Ekle