Hakkımızda

Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ve tatilcileri İstanbul’da bir araya getirerek Türkiye’nin önde gelen bir turizm ülkesi olmasına büyük katkı sağlayan EMITT için hazırlıklar başladı. Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan ve bu yıl 16.’sı düzenlenen EMITT 2012 bu senede büyük ilgi topladı. Türkiye’deki turizmin güç kaynağı EMITT, her yıl Türkiye’nin turizm hedeflerine ulaşmasında ve dünyadaki en büyük 7. turizm ülkesi konumunda olmasında etkili rol oynuyor. EKİN ve ITE Group tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen EMITT, iç ve dış turizm alanında yarattığı fırsatlar nedeniyle turizm profesyonelleri tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geçen yıl 52 bin 800 yerli ve yabancı turizm profesyoneli tarafından ziyaret edilen EMITT fuarına katılmak için Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 150’nin üzerinde belde ve il hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin farklı bölgelerinin kalkınma ajansları fuarda stant açmaya hazırlanıyor ve bu yıl ajanslardan daha geniş bir katılım gerçekleşeceği görülüyor.
Türkiye’deki turizmin güç kaynağı EMITT, yoğun ilgi nedeniyle fuar alanındaki 11 salonu birden kullanacak ve 60.500 m²’lik bir alanda gerçekleşti.

Etiketler

2012 fuar dogu fair akdeniz uluslararası ulke turizm travel stand şehir il ilçe gösteri yerli yabanci ajans otel tur operator ITE ekin evliyacelebi otelfx

Görüşler (0)

Yorum Ekle