Hakkımızda

Dünya Mutfaklarından Muhteşem Lezzetler...

 

Etiketler

yemek equinox bornovacafe dünyayemekleri kahvaltı lezzet gurme tat nefis

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Gula Bagh

for a five star hotel the restaurant was not really 5 star . I was not pleased with the food nor the small portions . very simple dishes cooked simply . paid about 180 lira for salmon , chicken and a salad . I prefer going to Wyndham for this price .

5 yıl önce

Necmi Okumuş

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Ziyaret ettiğimiz swissotel ve Ekinoks restoranda bizimle beraber bu geceyi daha bir güzelleştiren sevgili garsonumuz Emre Bey yapmış olduğu servis sunum vermiş olduğu bilgiler ışığında güzel tatlı heyecanlı manzaralı ve keyifli bir akşam yemeği yedik hem müesseseye hem çalışanlarına teşekkür ediyoruz gecemize güzelleştiren swiss otel ailesine Saygılar sunuyoruz

5 yıl önce

Mustafa Yıldızoglu

Eşim ile birlikte kaldigimiz Swiss otelde bulunan ekinoks restaurant ve ekibinden ozellikle emre bey den o kadar memnun kaldik ki bir sonraki gelisimizde de burada kalmaya ve wkinoks ta yemek yemeye karar verdik. Herkese tafsiye ederim. :)

5 yıl önce

Evren Icoz

mükemmel bir chef aşçı ve mükemmel sunumu ile güzel bir manzarada yemek.kaliteli ve lezzetli yemekler için equinox restaurant.

5 yıl önce

Mert Erim

Emre bey bizimle baya iyi bir şekilde ilgilendi teşekkürler herşey çok güzeldi

5 yıl önce

Yorum Ekle