Hakkımızda

     Erkılıç Mermer A.Ş. 1986 yılında Mustafa ve Kemal Kılıç tarafından kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana birçok yurtiçi ve yurtdışı projeye imza atmış, attığı her imzanın arkasında çalışkanlığı, dürüstlüğü ve kalitesiyle durmayı bilmiştir. Birlikte çalıştığı firmalarca daima takdir edilen ve kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeyen Erkılıç Mermer’in bu konudaki en büyük avantajı taşın dilinden çok iyi anlamasıdır. Firma kendine ait taş ve mermer ocaklarında hammaddesini ürettiği taşları fabrikasında istenilen ölçülerde işliyor, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarına sunuyor. Firmanın kendi ocaklarına sahip olması hammaddeyle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmasını engellemekle birlikte kaliteyi birinci elden kontrol etme şansı vermektedir. Bu sayede hem yurtiçi projelerinde hem de yurtdışına gönderilen ihracat malzemelerinde renk ve ölçü konusunda her zaman en iyi kalite yakalanmaktadırTeknik bir ekibe sahip olan Erkılıç Mermer, projeler üretmekte, tasarım önerileri sunabilmekte ve üzerinde çalıştığı projeyle ilgili tüm teknik detaylara müdahale edebilmektedir. Tüm üretimler için yerinde ölçü alınmasıyla başlayan çalışma, gerekli ölçülerin üretime verilmesi ve üretim sürecinin birebir takibiyle devam eder. Aynı ekip montaj aşamasında da sürekli şantiyedeki durumu kontrol altında bulundurup en yüksek kalitede ve en hızlı şekilde işin bitirilmesini sağlamaktadır.

 Misyonumuz
Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak,
Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak,
Çalışanlarımızın tatmini ve moral değerlerini arttırmak,
İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek,
Yeni hedefimiz ülke ihracatında önemli bir pay oluşturan mermer sektöründe dünya standartlarını yakalamak ve yaşatmak; mükemmele ulaşmak için sürekli iyileşme ve gelişme çabası içinde olmak.
 Vizyonumuz
Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti,
Çalışanlarımızın tatmin ve memnuniyeti,
Kalite Politikamız

Müşterilerimizin memnuniyeti için gerekli üretim ve denetim koşullarını yaratmak, kendimizi yenilemek, "Her Şey zamanında ve mükemmel" ilkesiyle hatasız hizmet vermektir...
 

Etiketler

erkilic mermer 360 derece sanal tur turkey turkiye mermer

Görüşler ()

Yorum Ekle