Hakkımızda

1990 yılında kurulan AZYAK GROUP; iş ahlakı ve disiplinli çalışması ile zaman içinde büyüyerek 3.000 çalışanı ve 5 şirketi olan bir grup haline gelmiştir.

ERTAŞ MAKİNE bu şirketlerden biridir.

İş makinaları ekipmanları sektöründe hak ettiği yeri almıştır. 5.000m² kapalı alana, 12.000m² açık alana sahip fabrikamızda Ar-Ge ve teknoloji alt yatırım çalışmalarıyla piyasaya yön veren ürünleri sunmakta, uluslar arası kalite standartlarında ürün ve hizmet üreterek müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Müşterilerimizin daha iyi ve daha kaliteli ürünleri kullanabilmesi için üretimde kullanılan ilk girdiler dünyada kabul görmüş İsveç Çeliği Hardox ve Ereğli st52/3 saclarıdır.

Ar-Ge çalışmaları sonucunda dünyada patentlerini aldığımız bir çok ürünle sektöründeki önceliğimize devam etmekteyiz.

Üretimde kaliteyi şansa bırakmamak için çalışmalarını denetim altına alan firmamız kısa süre içersinde ISO 9001:2000 ve CE belgelerini alarak kalitesini tescillemiştir.

ERTAŞ MAKİNE Liman ekipmanları, iş makinaları ekipmanları ve Madencilik ekipmanları ürünleri ile müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.

Başta İngiltere, Hollanda ve Yunanistan olmak üzere dünyanın her yerine kalite ihraç etmekteyiz.

VİZYONUMUZ:
Dünya pazarında rekabet edebilir, uluslar arası kalite standartlarında ürün ve hizmet üretmek, müşterilerimize sunmak.

MİSYONUMUZ:
Müşteri beklentilerine uyum sağlayan, değişimi yönlendiren, müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, yerli ve yabancı çözüm ortaklarının birinci derecede tercih ettiği bir dünya şirketi olmak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ:
*Güvenilirlik
*Toplam Kalite
*Koşulsuz müşteri memnuniyeti
*İş Ahlakı
*Deneyim

Etiketler

ertas makina mermer dogaltas marble 360 derece sanal tur 2010 roportaj video resim hakkimizda foto galeri haritada goster google maps

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle