Mekan 360

ERZURUM DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Hakkımızda

                                             TEŞKİLAT YAPISI ve İDARİ YAPILANMA

DSİ VIII. Bölge Müdürlüğü merkezi Erzurum olmak üzere Ağrı ve Erzincan (Kemaliye İlçesi hariç) İllerinin su ve toprak kaynaklarını geliştirmek amacıyla ön inceleme aşamasından uygulama ve işletme aşamalarına kadar bütün hizmetlerin yürütülmesinden sorumludur.

Bölge Müdürlüğümüz Erzurum İli Merkez’inde 93 dekarlık bir alan üzerinde bulunan idare binasında görev yapmakta olup merkez ve taşra ünitelerinden oluşmaktadır. Bölge Merkez Teşkilatımız 1 adet Bölge Müdürü, 3 adet Bölge Müdür Yardımcılığı, 13 adet Merkez Şube Müdürlüğü, 1 adet Bilgi Teknolojileri Başmühendisliği, 1 adet Kalite Yönetim Birimi Başmühendisliği, 1 adet Sivil Savunma Uzmanlığı, ve 1 adet Saymanlık Müdürlüğü’nden ibarettir. Merkez teşkilatımız içerisinde 6 blok halinde 52 dairelik lojman, misafirhane, lokal, 1 adet kapalı spor salonu, ambarlar ve ısı merkezi yer almaktadır.

Taşra Teşkilatı ise; 4 adet Şube Müdürlüğü, 1 adet Başmühendislik ve 1 adet İşletme ve Bakım Mühendisliği’nden meydana gelmektedir.

DSİ 81. Şube Müdürlüğü ve 7. Sondaj Şube Müdürlüğü Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminalinin karşısındaki 22 dekarlık kampüs içerisinde hizmet vermektedir. Söz konusu alanda 1 Atölye, 2 blok halinde 20 dairelik lojman bulunmakta olup, ayrıca Erzurum Ilıca İlçesi’ndeki 136 dekarlık alan üzerinde bulunan tesislerimizde 3 blok halinde 24 dairelik lojman bulunmaktadır. Aynı alandaki diğer tesislerimiz Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne 5 yıllığına kiralanmıştır.

Ağrı 85. Şube Müdürlüğü 89 dekarlık alan içerisinde idare binası, atölye, ambarlar ve 32 adet lojmandan oluşmaktadır. Erzincan 82. Şube Müdürlüğü ise 37 dekarlık alan içerisinde idare binası, atölye, ambarlar ve 23 adet lojmandan ibarettir.

Etiketler

erzurum su isleri 360 derece sanal tur mudur

Fotoğraflar

Görüşler (2)

Mahmut gürpınar

5 yıl önce

Mehmet Ali Altundal

5 yıl önce

Yorum Ekle