Hakkımızda

İstanbul - Bursa çevre yolu üzerinde konumlanmaktadır ve şehir merkezine 3 km, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesine 11 km, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesine 30 km, Eskişehir havalimanına 12 km, Ankara Esenboğa havalimanına ise 232 km mesafede, NEO Alışveriş Merkezi ile yan yana ve şehrin genel görümüne hakim yüksek bir noktadadır.

Havaalanı – Otel, Otel – Havaalanı, Tren Garı – Otel, Otel – Tren Garı arasındaki ücretsiz shuttle servisimizde hızlı check- in işlemlerinizin gerçekleştirilmesi ile Anemon Eskişehir Otel konforunu ve rahatlığını daha ilk dakikadan hissedeceksiniz.
 
2013 yılı “Türk Dünyası Kültür Başkenti” ve yenilikler şehri Eskişehir’i yaşamaya geldiğinizde sizi Anemon Oteller grubunun ilk 5 yıldızlı otelinde geleneksel Türk misafirperverliğini yaşamaya ve markamız ile özdeşleşmiş güler yüzlü ve kaliteli hizmetin tadını çıkarmaya davet ediyoruz.

Etiketler

otel rezervasyon uyku konaklama tatil huzur dinlenme

Fotoğraflar

Görüşler (5)

opp Nushis

Nice and cosy. I loved staying there

5 yıl önce

rone pook

5 stars is not best fit do describe this hotel... it probably was 5 stars some time ago, unfortunately bathrooms, carpets, and appliance requires refreshment, in addition rooms smells quite bad since people smoke inside even if this is not allowed. Air condition system was set only to heating... I am not going to stay one more time there...

5 yıl önce

Brum city

it's very good hotel and nice staff I would recommend it for friends

5 yıl önce

priyanto naka

Good place for sleeping

5 yıl önce

Erdem Ozdemir

Nice hotel, centrally located, friendly staff. Breakfast buffet is a little weak but clean.

6 yıl önce

Yorum Ekle