Hakkımızda


Esse, 2002 yılında ilk mağazasının açılmasından itibaren ev ürünleri ve dekorasyonu alanında yenilikçi ve öncü perakendecilerden biri haline gelmiştir. ESSE, esas uzmanlık alanı mutfak ürünleri olmakla birlikte; her evin mutfağından sofrasına, salonundan banyosuna yönelik çok çeşitli ürünleri mağazalarında müşterileriyle buluşturmaktadır.

KitchenAid, Zwilling, Asa, Cuisinart… gibi dünyanın lider markaları yalnızca Esse mağazalarında satışa sunulmaktadır.  Esse, bunların yanında küçük elektrikli ev aletleri ve tava, tencere ürünlerinde “Essenso”, sofra ürünlerinde “Désir”, ev konforunu artırmaya ve şık dekorasyona yönelik “Double S ve Esse Home” gibi kendi bünyesindeki markaları ile çok çeşitli ve kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Bu şaşırtıcı ürün çeşitliliği ve her zaman yenilikleri takip eden yapısı, ESSE’yi yenilikçi lider bir marka haline getirmektedir. 

İlk ve öncü olmak ESSE’yi sadece alışılmış ürünleri satışa sunmaya değil, aynı zamanda alışılmışın dışında yeni ve özel ürünleri de müşterilere sunmaya yöneltmektedir. Bu yeni ürünleri müşterileriyle buluşturduğu keyifli, canlı ve enerjik atmosferi ile ESSE, alanında çok daha farklı bir alışveriş deneyimini yaşatmakta ve alışılmadık özel perakende mağazacılığını Türkiye’ye getirmektedir. Bu atmosferi ile en çok ziyaret edilen mağazalar arasında yer alan ESSE, her kesimden tüketicilerin ilgi odağı haline gelmiştir.

ESSE, tüm Türkiye’ye yayılmış 45 mağazası, 12.000 m² satış alanı ile özellikle alışveriş merkezlerindeki 200 -1000 m²  arasında değişen alanlardaki mağazalarında ilk alışveriş merkezlerinin açılmasından itibaren yer almış; yine cadde mağazaları ile de hizmet vermeye devam etmiştir. Mağaza, bayii ve corner sayıları da günden güne artmaya devam eden ESSE, perakendeciliğin yanı sıra, çeşitli zincir mağazalara ve bayilere toptan ürünler de sağlamaktadır.

Etiketler

esse konak pier ev mutfak banyo yasam

Fotoğraflar

Görüşler (5)

YeniExpo com

Nice old building converted to an upscale mini mall.

5 yıl önce

Michael-Murat Basaran

Nice old pier rebuilt as a shopping mall and bar, restaurant, coffee shop area. Especially when the sun is over your head and you need a shadow and a seat with cool wind: go in, take a seat in one of the beautiful bars and enjoy the view of the İzmir bay. If you want to shopping, inside the pier building you will find many shops with several national and international brands. I was here: 02 August 2018

5 yıl önce

Can Kulahcioglu

My cousin has a shop here, i use to have a shop here. Nice place but could have been better.

5 yıl önce

Yasmin Beygo

Not the biggest of malls but great couple of cafes and beautiful luxury shops that are unique.

5 yıl önce

abdullah sabagh

Small mall. Easy to discover all the stores. Movie theater. Good brands. Fancy brands.

5 yıl önce

Yorum Ekle