Hakkımızda

 


 

orada yeni bir yaşam var…

Evora Park, İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Samandıra’da, bölgenin ve hatta İstanbul’un en dikkat çekici projelerinden biri olarak yükselmeye başlıyor. Yeşil alanlarla kaplı, minimalist modern mimari çizgilere sahip Evora Park, Teknik Yapı güvencesiyle ayrıcalıklı sakinlerine kapılarını açıyor.

orada oksijen var…

%70 yeşil alana sahip Evora Park, Anadolu yakasının oksijen deposu Aydos Ormanları’nın içinde kuruluyor. Çam ağaçlarının gölgesinde sıkı bir sabah koşusu ya da ailenizle unutulmaz bir haftasonu pikniği… Evora Park sizi tertemiz hava ve yemyeşil doğayla buluşturuyor.

orada yakınlık var…

Evora Park konum olarak da tam hayalinizdeki yer. TEM bağlantısı ile sadece 5 dakikada şehir merkezine gidebilir, 10 dakikada size dünyanın kapılarını açan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.
orada sağlamlık var…
İstanbul’un deprem riskini düşünerek Evora Park’nın statik projeleri, Türkiye’deki yönetmeliklere ek olarak California ve Avrupa Birliği Deprem Şartnamesi’ne uygun olarak geliştirildi. Ayrıca arazinin yeraltı tomografisine uygun olarak bloklarda deprem açısından güvenli bir yapı sistemi olan tünel kalıp sistemi kullanıldı.

 


orada güvenlik var…

Evora Park’ta oturuyorsanız aileniz ve siz tamamen güvendesiniz demektir. Teknik Güvenlik A.Ş.’nin profesyonel kadroları tarafından sağlanan 7/24 güvenlik hizmeti ve yangın - doğalgaz alarmları gibi alışılagelmiş Teknik Yapı standartlarıyla Evora Park’ta keyfiniz de, huzurunuz da kaçmayacak.

Kusursuz hizmet, eksiksiz memnuniyet.

Sınırsız müşteri memnuniyeti felsefesiyle, profesyonel hizmet sunan rezidans yönetim şirketimiz Aktif Yaşam’ın sunduğu 7/24 hizmet sayesinde sorunlarınız hızlı bir şekilde çözülecek, aklınızdaki tek düşünce hayattan keyif almak olacak. Tamirattan, tesislerin bakımına ve işletilmesine kadar her şeyle Aktif Yaşam ilgilenecek, yeni evinizde her zaman yüzünüz gülecek.
orada kalite var…
Dış cephesi Betofiber ürünleriyle estetik bir görünüm kazanan Evora Park, iç mekanlarda da kaliteden taviz vermiyor. Yer karolarından ankastre mutfak cihazlarına, asansörlerden odalardaki prizlere kadar özenle seçilen her şey, Evora Park'ı benzersiz kılıyor.

orada seçenek var…

3+1, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan Evora Park, farklı ihtiyaçlarınız için birçok yerleşim/m2 olanağı sunuyor. Dilerseniz siz yerleşin, dilerseniz bugünü kadar geleceği de çok parlak olacak bir yatırım yapın; aklınızdaki evi (aklınızdaki fiyatlara )mutlaka Evora Park’ta bulacaksınız.

orada aradığınız her şey var…

Evora Park size yeşille içiçe bir yaşam sunarken aynı zamanda ailecek rahat etmenizi sağlayacak modern bir yaşamın anahtarını veriyor. Formda kalmak istiyorsanız fitness, tenis kortu, basketbol sahası gibi spor alanları… Günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız sauna, buhar odası ve açık yüzme havuzu gibi ayrıcalıklar… Sosyal bir yaşam istiyorsanız yapay gölet kenarında kurulu dostlarınızla buluşabileceğiniz hatta barbekü partileri yapabileceğiniz Kulüp Evi… Ayrıca çocuklarınız için çocuk oyun alanları, Aktif Yaşam A.Ş. tarafından yönetilen teknik servis ve kapalı otopark kolaylığı…

Hepsi Evora Park’ta!

 

Etiketler

emlak satılık daire konut ev lüks residence rezidans villa peyzaj ofis yeni proje yapı markalı marka özel projeler huzur eğlence doğa ulaşım adres konak bahçe havuz park yerleşim alışveriş güvenlik site konsept yeşil kule apartman fiyat al satınal satın nekadar tasarım mimarlık mühendislik inşaat firma

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Muhammad Ali Syed

Kinda outta the city but still a very nice locality .. a good cafe

5 yıl önce

Gökben Demirel

Kapıdan arka bloğa dünya yol var. Evlerin içi şimdiden eskimiş

5 yıl önce

Çağlar Eroğlu

Ohh misss

5 yıl önce

Nurgul Altinkaya

Yeri biraz sapa ama meraklıları için Fenerbahçe tesislerinin yanıbaşında olması büyük bir avantaj. 1+1ler oldukça küçük ama yine de popüler bir site.

6 yıl önce

Cenk Ozeren

Yaklaşık 3 yıl yaşadığım güzel site. Güvenliğinden yönetimine kadar hepsi son derece profesyonel ve içten. Oksijeni ve sessizliği bol bir konumda. Bence yaşanabilecek çok güzel bir site.

6 yıl önce

Yorum Ekle