Hakkımızda

2008 Yılında çeşitli modellerde toplam 128 adet Asansörlü Vitrinin imalat ve montajını başarmıştır. Bu rakam ayda 10,6 Asansörlü Vitrin demektir. Federmak sadece 2008 yılının mayıs ayında, 23 adet Asansörlü Vitrini, müşterilerine başarıyla teslim etmiştir.

Bugün itibari ile Kuyumcularda 800 adedin üzerinde çalışan Asansörlü Vitrini olan firmamız, müşterilerine 7/24 saat servis hizmeti sunmaktadır. Acil durumlarda müşterilerimize en kısa sürede ulaşabilmek için, özel servis araçlarımız dahil olmak üzere uzaklığa bakılmaksızın, hangi ulaşım aracıyla gidilmesi gerekiyorsa, o araç kullanılıp servis vermeyi ilke edinmiştir. Bunu da yeterli görmeyerek, bölgesel yetkili servisler oluşturmak için girişimlere başlamıştır.

Bugün itibari ile 3'ü mühendis toplam 19 çalışanımız, 3 montaj ve servis aracımızla müşterilerimize "en iyisini" hızlı ve güvenilir şekilde sunmak için çalışmaktayız.

Referanslarımızdan da anlaşılacağı üzere sektörün önde gelen firmalarının Asansörlü Vitrindeki öncelikli tedarikçi firması olmayı başarmıştır.

Firmamız NİSAN 2009 da İZMİR Kemeraltı showroomunu hizmetinize sunmuştur. Kasalarımızın kalitesini ve teknik özelliklerini görmek isteyen müşterilerimiz showroomu ziyaret edebilirler. Ayrıca Ege bölgesinde ki mevcut müşterilerimiz için de 7 gün ve 24 saat bakım ve teknik servis hizmeti sunulmaktadır.

Etiketler

federmak asansör kuyumcu istanbul fuar gold derece 360 mekan sanal tur mekan360

Görüşler ()

Yorum Ekle