Mekan 360

FESHANE ULUSLARARASI FUAR KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ

Hakkımızda

Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi, İstanbul'da yapacağınız tüm başarılı ve unutulmaz organizasyonlarınız için gerekli her  türlü olanağa sahiptir. Feshane, İstanbul Haliç kıyısında uluslararası her türlü fuar, organizasyon, toplantı, seminer, konser, gala, davet, sergi ve kültür etkinlileri yapılabilen bir mekandır. Feshane, yeşil alanlarla desteklenmiş tarihi yapısıyla Haliç'e ayrı bir renk katmaktadır. Feshane'nin Haliç'e açılan kendine özel bir İskelesi de bulunmaktadır. Feshane 56.000 metrekare alan üzerine kuruludur. Feshane artık BELTUR kalite ve güvencesiyle   İstanbullulara hizmet vermektedir.

Etiketler

feshane fuar kongre sergi konser etkinlik eğlence

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Nika Next

Great place for evening walk, very popular and always crowded on Ramadan

6 yıl önce

Özlem Acar

Gerçekten gidilmeyen değer bir yer kesinlikle sizlere de bütün kalbimle öneriyorum

5 yıl önce

Vedat Ishak

Hakkında Feshane, II. Mahmut tarafından 1826 yılında yeniçeri ordusunun yerine gelmiş olan yeni orduya üniforma dikmek için kurulmuş olan ve günümüzde ise uluslararası fuar, kongre ve kültür merkezi olarak hizmet vermekte olan İstanbul Haliç kıyısındaki tarihi yapıdır.

5 yıl önce

Volkan Funda

Geçmişten günümüze taşınmış çok değerli bir miras. Ramazan ayında ayrı bir keyifli oluyor. Fakat çok aşırı karmaşa var. Özellikle kapalı alanlar yaz aylarında bir de yiyecek pişirilince durulmaz hale geliyor. Buna acil olarak çözüm bulunmalı. Bunun haricinde fiyatlar genel olarak makul ve ürün kalitesi de yeterli seviyede.

5 yıl önce

Demir Celik

Здравствуйте очень хорошие места надо посетить когда будете в Турции.

5 yıl önce

Yorum Ekle