FESTİVAL OTEL KUŞADASI

Hakkımızda

Tatil cenneti Kuşadası, cafe barları, gece hayatı için fazlasıyla alternatif sunan bar, kulüp ve değişik eğlence mekanları ile her şeyden önce hemen önünde başlayan kumsal kıyıları ile bir plaj merkezi olarak değerlendirmek hiçde yanlış olmaz.

Cande Festival otel konum itibariyle Kuşadasına yakınlığı ve kadınlar plajında olması, Kuşadası’ında tatil düşünenler için kaliteli ve uygun bir tatil seçeneği. Cande Festival denize sıfır kendine ait özel plajıyla kum ve denizin muhteşem uyumunu sıcacık güneşiyle bütünleştiren bir tatil konsepti. Açık büfe yemekleriyle damak tadınıza uygun enfes yemekleri, gündüz gece aktiviteleri, diskosu ve oyun salonu, hamam sauna fitness center hizmetiyle tüm beklentilerinize cevap verecek bir Otel. Otel minik misafirlerini de unutmamış. Çocuklar için yemeklerde çocuk büfesi, açık kapalı oyun salonu ve mini kulübü çocuklu aileler için de ideal bir otel seçimi.

Etiketler

yeme içme eğlence deniz havuz kumsal tatil deniz sıcak güneş

Fotoğraflar

Görüşler (5)

nilu igam

Super

6 yıl önce

Влад Иванов

Расположен отель как бы на небольшом полуострове. Вполне достойный отель, неплохое питание, никто не отравился, форель на гриле была велиовлепна. роскошный вид на море практически из всех номеров, пляжа как такового немного, есть пирс большой и толковый, и платформа с навесом. Мне понравилось.

11 yıl önce

Dusan Dodic

12 yıl önce

Murat Duman

5 yıl önce

haydar Sevgican

6 yıl önce

Yorum Ekle