FORUM ANKARA OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Hakkımızda

               

Multi Development Türkiye tarafından kurulan Forum Ankara Outlet 2008’de Ankaralılar’la buluştu. 4 yılda başkentlilerin çekim merkezi haline gelen Forum Ankara Outlet tüm yıla yayılan fırsatları, farklı konsept ve eğlence anlayışıyla dikkat çekiyor.

Ankara’nın kuzeyinde Keçiören İlçesi’nin Ovacık bölgesinde yer alan Forum Ankara Outlet’e şehrin her yerinden rahatça ulaşmak mümkün. Kuzey Çevre yolu ile kent bağlantısını sağlayan yeni protokol yolu (Yozgat Bulvarı) kavşağında yer alan alışveriş merkezi, Ankara’nın giriş noktasında bulunuyor. Forum Ankara Outlet’in doğusunda, planlı konut alanları, rekreasyon alanları, parklar, oteller, kongre merkezleri ve sosyal alanlarıyla Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Proje Alanı bulunuyor.

Forum Ankara Outlet; 86.300 m²’lik kiralanabilir alanda Tesco Kipa hipermarketi, Bauhaus yapı marketi ve Media Markt teknoloji marketinin yanı sıra pek çok yerli ve yabancı markanın bulunduğu mağazaları, kafe ve restoranları ve eğlence olanakları ile Ankara’nın yeni çekim merkezi oldu. Türkiye’nin en büyük outleti olan Forum Ankara Outlet, Türkiye’deki en geniş teknolojik ürün çeşidini 11.000 m²’de ziyaretçilerine sunuyor.

Forum Ankara Outlet, alışverişi fırsata dönüştüren kampanyaları, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, özel indirimleri, hediyeleri, sürpriz çekilişleri ve eğlence alanlarıyla ziyaretçilerine bambaşka bir dünya sunuyor.


İki katlı bir alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olarak tasarlanan Forum Ankara Outlet, içerisinde bulunan sokakları ile bir dış mekan hissi uyandırıyor. Farklı blokların farklı yapılar olarak ele alındığı tasarımda, şeffaf malzemelerle kapatılan bloklar arası sokaklar, açık bir alışveriş sokağında yürünüyor hissi yaratıyor. Peyzaj alanlarının yoğunluğuyla da öne çıkan proje, yeşillikleriyle alışveriş sokağı hissini tamamlıyor. 
 
Mimari tasarımında “kemer” ve “alaturka kiremit” gibi Türk mimari unsurlarından izler taşıyan, cephelerinde mermer ve traverten gibi doğal taşların kullanıldığı Forum Ankara Outlet’nın konsept tasarımı Hollandalı T+T Design, mimarisi Portekizli CPU, uygulama projesi ise Türk Era Mimarlık tarafından yapıldı.

2008 yılında Ankaralılarla buluşan Forum Ankara Outlet’te “Moda Sokağı” 16 Kasım 2011 itibariyle yeni markalarıyla hizmet vermeye başladı. Haftalarca sıra beklenen lüks segmentteki ürünleri Türkiye’de ilk defa özel bir sokakta outlet konseptinde bir araya getiren Forum Ankara Outlet Moda Sokağı, birbirinden seçkin markaları 9.000 m2 ’lik özel bir alanda müşterilerine sunuyor. Kampanyaları ve eğlenceli aktiviteleri ile Ankaralıların buluşma adresi olan Forum Ankara Outlet, Moda Sokağı içerisinde yer alan elit markaları ile Türkiye’nin başkenti Ankara’yı modanın başkenti haline getiriyor.

Türkiye’de bir ilki hayata geçiren Forum Ankara Outlet bünyesindeki Moda Sokağı içinde Beymen, Diesel, Dior, Dolce&Gabbana, Ermenegildo Zegna, Etro,  Giorgio Armani, Kenzo, Gucci, Prada, Yves Saint Laurent gibi modaya yön veren markaların bulunduğu B.SS,D mağazası;  D&G, Gianfranco Ferre, Hugo Boss, Cavalli, Ralph Lauren gibi markaların yer aldığı Demstock mağazası; An Original Penguin, American Retro, American Vintage, Morine Comte Marant, Bil's, Fred Perry, Austin Reed markalarıyla Bilstore mağazası; Armani Jeans, Versace Jeans, Ferre, Roberto Cavalli gibi dünya modasının önemli dinamiklerinin yer aldığı Italian Fashion mağazası;  Gant, &Style, Vepa Outlet,Y Generation ve uzun bir alışveriş gününden sonra keyifli bir yemek veya kahve molası vermek isteyenler için Kuki House ve Starbucks Coffee yer alıyor.

Mimarisinde kullanılan doğal taşları, sokak aydınlatmaları, tenteleri ve kış bahçesi ile açık havada alışveriş keyfini alışveriş merkezi konforuyla bir arada sunyor.

Ankaralılar için keyifli alışverişin vazgeçilmez adresi olan Forum Ankara Outlet açılışından bu yana 10 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısına ulaştı.

Etiketler

forum ankara multi development avm sinema eğlence

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle