Mekan 360

Hakkımızda

1992 yılında kurulan Hayal Kahvesi artık Gaziantep'te!

Beyoğlu'nda bir gelenek yaratan Hayal Kahvesi, artık bunu Türkiye'nin diğer şehirlerine de yaymaya başladı. istanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir ve Gaziantep ile birlikte bu kültür daha da geniş alanlara yayılıyor.

Türk Rock müziğinin gelişiminde her zaman önemli bir yer tutan Hayal Kahvesi, bu güne kadar içinde Bulutsuzluk Özlemi, Soul Stuff ve Yeni Türkü'nün de içinde bulunduğu yüzlerce grup ve müzisyeni sahnesinde ağırlamıştır.

Hayal Kahvesi çizgisini aynı perspektifle Gaziantep'te de sürdürecektir.

Etiketler

hayalkahvesi gaziantep konser yemek cafe içki eğlence

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Sabrina Caferoglu

I was in this place just couple days ago for the 2nd time. I really enjoyed it. Relax atmosphere and kind waiters. We had a live music and basically they played and song internationally. I even requested a piece. Definitely recommend this place.

5 yıl önce

onur deer

Prof

7 yıl önce

Mikail Cakmak

Gaziantep üniversitesi civarında güzel ve hoş kokulu ve çeşitli kahveleri ile hizmet veren ferah temiz ve elit bir mekan tavsiye edilebilecek bir kahve mekanı çevresinde pek fazla araç park problemi olmayan geniş bir caddenin üzerinde hizmet veren bir isteridir

5 yıl önce

selman uzun

Hizmet gayet güzel ve Türk kahvesi özellikle en beğendiğim tat oldu. Yalnız otopark sorunu var. Ayriyeten çok gelişmiş bir kafe değil ve fiyatları çok yüksek. Bu fiyata daha uygunu avm de var.

5 yıl önce

Sukru Yaprak

İğrenç bir yere masaya su bıraktık diye 3.5 tl fazla para aldılar fiyatlar abartılı

5 yıl önce

Yorum Ekle